ULUBEY KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA ÖZLEM AKTAŞ SEÇİLDİ

Siyaset 18.04.2018 - 12:47, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3991+ kez okundu.
 

ULUBEY KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA ÖZLEM AKTAŞ SEÇİLDİ

AK Parti Ulubey İlçe Teşkilatı Kadın kolları Başkanlığının 5.olağan Kongresi parti ilçe binasında yapıldı.

AK Parti Ulubey İlçe Teşkilatı Kadın kolları Başkanlığının 5.olağan Kongresi parti ilçe binasında yapıldı.  Kongrenin Divan başkanlığını İl Kadın Kolları başkanı Tülay Başeli, Başkan Yardımcılığını İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Zeynep Özen Katip Üyeliği ise Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Duygu Kızıl yaptı. Kongreye İl Kadın kolları Başkanı Ayşegül Baysal, Ana Kademe İl Başkan Yardımcısı Birnur Fatma Enginyurt, İlçe Ana Kademe Başkanı Mustafa Poyraz ve Ulubey ‘li Kadın üyeler Katıldı. Kongrede bir konuşma yapan İl Kadın kolları Başkanı Ayşegül Baysal, 19 İlçemizin Kadın Kolları kongresini ilk olarak Ulubey İlçemizden başlatıyoruz . 19 İlçe Kongremizi tamamladıktan sonra İl Kadın kolları Kongremizi büyük bir coşku ile yapacağız teşkilatlanmamızı tamamladıktan sonra seçimler için hazırlıklarımıza süratli şekilde başlayacağız dedi. Baysal , AK PARTİ iktidarında kadın kendisine , siyasetten, iş hayatına, kamu ‘dan , özel sektöre olmak üzere toplumun her kesiminde önemli bir yer edinmiş Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu sağlam iradesi ile siyasette ana kademelerde % 30 kontenjan getirmesi daha sonra Kadın Kolalarımıza özel önem vermesi ile siyasette kadın kimliğini AK PARTİ ile bulmuştur dedi. Baysal Konuşmasının devamında , yine AK PARTİ iktidarında yapılan önemli ve ilk defa yapılan değişikliklerden özetle bahseden Başkan Ayşegül Baysal ,ilk defa TBMM’de Kadın –Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Kuruldu. Aile Mahkemeleri Kuruldu. 2010 yılında genelge ile Kadın istihdamı Ulusal İzleme ve Koordinasyon Kurulu oluşturuldu bugün kadın istihdamı konusunda hem Ordu2da hemde Türkiye’de önemli mesafeler kat edildi . Kadın ve ailenin korunmasına dair kanunda önemli değişiklik yapıldı. Çocuklarımızın eğitim giderlerine katkı için her ay nakdi yardımda kız çocuklarına daha fazla para yatırıldı. Engelli çocuğu olan anneye 5 yıl erken emeklilik hakkı getirildi. Bu anlattıklarımız yapılanların % 10 ‘u bile değil ,AK PARTİ 16 yılda özellikle biz kadınlarımız için hayata yeni reformlar , yeni yaşam alanları , yeni iş alanları sağladı dedi. Konuşmalardan sonra seçime geçildi. Tek aday ile gidilen Seçimlerde Özlem Aktaş Oy kullanan delegelerin tamamının oyunu alarak AK PARTİ Ulubey İlçe Kadın Kolları Başkanlığına seçildi. Özlem Aktaş ‘ın yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu. Tülin Gültepe, Ebru Gemici, Ayşe Yılmaz, Dudu Özdemir, Meltem Aktaş, Zeynep Esen, Hatice Yılmaz, Fikriye Özkan, Hatice yüksel, Gülcan Aktepe, Birsen Yılmaz, Dilek Çuhadar, Leyla Atlı, Funda Yılmaz seçildi.  
AK Parti Ulubey İlçe Teşkilatı Kadın kolları Başkanlığının 5.olağan Kongresi parti ilçe binasında yapıldı.
AK Parti Ulubey İlçe Teşkilatı Kadın kolları Başkanlığının 5.olağan Kongresi parti ilçe binasında yapıldı. 
Kongrenin Divan başkanlığını İl Kadın Kolları başkanı Tülay Başeli, Başkan Yardımcılığını İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Zeynep Özen Katip Üyeliği ise Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Duygu Kızıl yaptı. Kongreye İl Kadın kolları Başkanı Ayşegül Baysal, Ana Kademe İl Başkan Yardımcısı Birnur Fatma Enginyurt, İlçe Ana Kademe Başkanı Mustafa Poyraz ve Ulubey ‘li Kadın üyeler Katıldı.
Kongrede bir konuşma yapan İl Kadın kolları Başkanı Ayşegül Baysal, 19 İlçemizin Kadın Kolları kongresini ilk olarak Ulubey İlçemizden başlatıyoruz . 19 İlçe Kongremizi tamamladıktan sonra İl Kadın kolları Kongremizi büyük bir coşku ile yapacağız teşkilatlanmamızı tamamladıktan sonra seçimler için hazırlıklarımıza süratli şekilde başlayacağız dedi.
Baysal , AK PARTİ iktidarında kadın kendisine , siyasetten, iş hayatına, kamu ‘dan , özel sektöre olmak üzere toplumun her kesiminde önemli bir yer edinmiş Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu sağlam iradesi ile siyasette ana kademelerde % 30 kontenjan getirmesi daha sonra Kadın Kolalarımıza özel önem vermesi ile siyasette kadın kimliğini AK PARTİ ile bulmuştur dedi. Baysal Konuşmasının devamında , yine AK PARTİ iktidarında yapılan önemli ve ilk defa yapılan değişikliklerden özetle bahseden Başkan Ayşegül Baysal ,ilk defa TBMM’de Kadın –Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Kuruldu. Aile Mahkemeleri Kuruldu. 2010 yılında genelge ile Kadın istihdamı Ulusal İzleme ve Koordinasyon Kurulu oluşturuldu bugün kadın istihdamı konusunda hem Ordu2da hemde Türkiye’de önemli mesafeler kat edildi . Kadın ve ailenin korunmasına dair kanunda önemli değişiklik yapıldı. Çocuklarımızın eğitim giderlerine katkı için her ay nakdi yardımda kız çocuklarına daha fazla para yatırıldı. Engelli çocuğu olan anneye 5 yıl erken emeklilik hakkı getirildi. Bu anlattıklarımız yapılanların % 10 ‘u bile değil ,AK PARTİ 16 yılda özellikle biz kadınlarımız için hayata yeni reformlar , yeni yaşam alanları , yeni iş alanları sağladı dedi.
Konuşmalardan sonra seçime geçildi. Tek aday ile gidilen Seçimlerde Özlem Aktaş Oy kullanan delegelerin tamamının oyunu alarak AK PARTİ Ulubey İlçe Kadın Kolları Başkanlığına seçildi. Özlem Aktaş ‘ın yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu. Tülin Gültepe, Ebru Gemici, Ayşe Yılmaz, Dudu Özdemir, Meltem Aktaş, Zeynep Esen, Hatice Yılmaz, Fikriye Özkan, Hatice yüksel, Gülcan Aktepe, Birsen Yılmaz, Dilek Çuhadar, Leyla Atlı, Funda Yılmaz seçildi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.