ULU CAMİİDE ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Gündem 26.07.2017 - 13:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3945+ kez okundu.
 

ULU CAMİİDE ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesindeki Ulu Camii’nin çevresi için hazırladığı projeyi hayata geçiriyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesindeki Ulu Camii’nin çevresi için hazırladığı projeyi hayata geçiriyor. Cami etrafında düzenleme çalışmalarına başlayan Büyükşehir, proje kapsamında bölgenin ihtiyacını karşılayacak bir de kapalı otopark inşa edecek. Ulu Camii Meydan Düzenlemesi ve Kapalı Otopark Projesi için ilk kazmayı vuran Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 300 gün içerisinde çalışmaları tamamlayarak projeyi hayata geçirmeyi planlıyor. BAŞKAN ENVER YILMAZ, “CAMİNİN İHTİŞAMI ORTAYA ÇIKACAK” Başkan Enver Yılmaz yaptığı açıklamada, Ulu Camii’nin Ordu’nun en büyük, en güzel ve donanımlı camisi olduğunu söyleyerek, “Projemiz tamamlandığında bu güzel eserimizin ihtişamı ortaya çıkacak. Proje meydan, yeraltı kapalı otoparkı, çocuk oyun alanları, kuru havuz, yeşil alanlar, dinlenme alanları ve kamelyalardan oluşacak. 3 bin m2lik kapalı alanda da 80 araçlık otopark bulunacak” dedi. Toplam 6 bin 277 m2 alan üzerine inşa edilecek projenin tamamlanmasıyla birlikte Ordu Büyükşehir Belediyesi, cami çevresinde dağınık görünüme neden olan otopark ihtiyacını da karşılayarak bu güzel eserin ihtişamını gösterecek bir çalışma ortaya koyacak.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesindeki Ulu Camii’nin çevresi için hazırladığı projeyi hayata geçiriyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesindeki Ulu Camii’nin çevresi için hazırladığı projeyi hayata geçiriyor. Cami etrafında düzenleme çalışmalarına başlayan Büyükşehir, proje kapsamında bölgenin ihtiyacını karşılayacak bir de kapalı otopark inşa edecek.

Ulu Camii Meydan Düzenlemesi ve Kapalı Otopark Projesi için ilk kazmayı vuran Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 300 gün içerisinde çalışmaları tamamlayarak projeyi hayata geçirmeyi planlıyor.

BAŞKAN ENVER YILMAZ, “CAMİNİN İHTİŞAMI ORTAYA ÇIKACAK”

Başkan Enver Yılmaz yaptığı açıklamada, Ulu Camii’nin Ordu’nun en büyük, en güzel ve donanımlı camisi olduğunu söyleyerek, “Projemiz tamamlandığında bu güzel eserimizin ihtişamı ortaya çıkacak. Proje meydan, yeraltı kapalı otoparkı, çocuk oyun alanları, kuru havuz, yeşil alanlar, dinlenme alanları ve kamelyalardan oluşacak. 3 bin m2lik kapalı alanda da 80 araçlık otopark bulunacak” dedi.

Toplam 6 bin 277 m2 alan üzerine inşa edilecek projenin tamamlanmasıyla birlikte Ordu Büyükşehir Belediyesi, cami çevresinde dağınık görünüme neden olan otopark ihtiyacını da karşılayarak bu güzel eserin ihtişamını gösterecek bir çalışma ortaya koyacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.