ULAŞIMDA KOLAYLIK

Gündem 06.09.2018 - 17:30, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3263+ kez okundu.
 

ULAŞIMDA KOLAYLIK

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yürüttüğü modern ve kaliteli yol projeleri kapsamında programa aldığı Kumru ilçesi Fizme-Beyceli yolunu sıcak asfalta kavuşturdu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yürüttüğü modern ve kaliteli yol projeleri kapsamında programa aldığı Kumru ilçesi Fizme-Beyceli yolunu sıcak asfalta kavuşturdu.     Kumru Fizme-Beyceli grup yolunda çalışmaların tamamlandığının müjdesini veren Başkan Enver Yılmaz, “8 km’lik yolumuz Fizme, Beyceli, İslamdağ, Kurtuluş, Gökçeli, Yalnızdam, Tekke, Yukarıdamlalı, Avdulu Mahalleleri ile Korgan ilçe merkezine konforlu ulaşım sağlayacak. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi. 10 MAHALLENİN ULAŞIMI KONFORLU HÂLE GELDİ     Başkan Yılmaz, “Kumru ilçemizde ana yolların yanı sıra grup yollarını sıcak asfaltın konforuyla buluşturmaya devam ediyoruz. Fizme- Beyceli yolunda ekiplerimiz, gece gündüz demeden çalışarak söz verdiğimiz takvimde çalışmalarını tamamladı. Asfaltıyla modern ve model bir görünüme kavuşan yolumuzun uzun ömürlü olması için 7 bin metreküp taş duvar ve 4500 m boru imalatı yaparak evladiyelik bir yol inşa ettik. 8 km’lik yol Fizme, Beyceli, İslamdağ, Kurtuluş, Gökçeli, Yalnızdam, Tekke, Yukarıdamlalı, Avdulu Mahalleleri ile Korgan ilçe merkezini de ulaşımı kolay ve modern hâle getirecek. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu. YATIRIMLAR DEVAM EDECEK     İlçeye yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Enver Yılmaz, “Kumru ilçemizde geride kalan 4.5 yılda 102 km yolu asfalta kavuşturduk. Yıl sonuna kadar 80 km yolu da modern hâle getireceğiz. Daha yaşanabilir bir Kumru için durmak yok yola devam” diye konuştu.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yürüttüğü modern ve kaliteli yol projeleri kapsamında programa aldığı Kumru ilçesi Fizme-Beyceli yolunu sıcak asfalta kavuşturdu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yürüttüğü modern ve kaliteli yol projeleri kapsamında programa aldığı Kumru ilçesi Fizme-Beyceli yolunu sıcak asfalta kavuşturdu.
    Kumru Fizme-Beyceli grup yolunda çalışmaların tamamlandığının müjdesini veren Başkan Enver Yılmaz, “8 km’lik yolumuz Fizme, Beyceli, İslamdağ, Kurtuluş, Gökçeli, Yalnızdam, Tekke, Yukarıdamlalı, Avdulu Mahalleleri ile Korgan ilçe merkezine konforlu ulaşım sağlayacak. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

10 MAHALLENİN ULAŞIMI KONFORLU HÂLE GELDİ

    Başkan Yılmaz, “Kumru ilçemizde ana yolların yanı sıra grup yollarını sıcak asfaltın konforuyla buluşturmaya devam ediyoruz. Fizme- Beyceli yolunda ekiplerimiz, gece gündüz demeden çalışarak söz verdiğimiz takvimde çalışmalarını tamamladı. Asfaltıyla modern ve model bir görünüme kavuşan yolumuzun uzun ömürlü olması için 7 bin metreküp taş duvar ve 4500 m boru imalatı yaparak evladiyelik bir yol inşa ettik. 8 km’lik yol Fizme, Beyceli, İslamdağ, Kurtuluş, Gökçeli, Yalnızdam, Tekke, Yukarıdamlalı, Avdulu Mahalleleri ile Korgan ilçe merkezini de ulaşımı kolay ve modern hâle getirecek. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

    İlçeye yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Enver Yılmaz, “Kumru ilçemizde geride kalan 4.5 yılda 102 km yolu asfalta kavuşturduk. Yıl sonuna kadar 80 km yolu da modern hâle getireceğiz. Daha yaşanabilir bir Kumru için durmak yok yola devam” diye konuştu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.