ULAŞIMI OLMAYAN HANELER YOLA KAVUŞUYOR

Gündem 27.10.2020 - 16:21, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3105+ kez okundu.
 

ULAŞIMI OLMAYAN HANELER YOLA KAVUŞUYOR

Gülyalı Belediyesi mevcut yol ağlarında bulunan sorunları bir bir ortadan kaldırırken bir taraftan da yeni yollar açarak ilçenin geleceğiyle ilgili yatırımcıları bölgeye çekecek adımları kararlılıkla atıyor.

Gülyalı Belediyesi mevcut yol ağlarında bulunan sorunları bir bir ortadan kaldırırken bir taraftan da yeni yollar açarak ilçenin geleceğiyle ilgili yatırımcıları bölgeye çekecek adımları kararlılıkla atıyor.  TURNASUYU MAHALLESİ’NE YATIRIMCILARIN İLGİSİ BÜYÜK Konut sektöründe gerçekleşen düşük faizli ev satışlarının ardından inşaat sektöründe canlanma meydana geldiğini belirten Belediye Başkanımız Ulaş Tepe, “Yatırımcılar Turnasuyu Mahallemizde yer arayışı içerisine girmiş durumdalar. Ordu şehir merkezine en yakın mahallemiz olan Turnasuyu’nda attığımız adımlar meyvesini veriyor. Büyükşehir Belediyemizin sorumluluk alanında fındıklıkla kaplı durumda bulunan Ziya Gökalp Caddesi’nde yol açma çalışmalarını başlatmıştık. Büyükşehir Belediyemizce devam ettirilen çalışmalarda sona yaklaşıldı. Doğalgaz altyapısı da mevcut olan mahallemizdeki ara sokak yollarının açılmasıyla ilgili çalışmalara da başladık. Çalışma yürütülen noktalarda yeni yapılar yükseliyor. Yatırımcıların ilgisi bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Öngördüğümüz şekilde çalışmalarımız devam edecek” dedi.  YENİ BAĞLANTI YOLLARI TASARRRUF SAĞLIYOR 18 aylık süreçte ulaşımda önemli yatırımlar gerçekleştiğini ifade eden Başkan Tepe, “Gelişim için ulaşım çok önemli. Gülyalı Belediyesi olarak 18 aylık süreçte 13 mahallemizde 10 km’lik beton yolu vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Ulaşım altyapısı her geçen gün daha çok güçlenen bir Gülyalı var. Bunun yanı sıra yeni açtığımız bağlantı yollarıyla hemşehrilerimizi hem zamandan hem de yakıttan tasarruf ettirecek çalışmalar ortaya koyuyoruz. Turnasuyu Mahallemizin Garkın semtinde 4 km’lik yolu 500 metreye, Tepealtı Mahallemizde 6 km’lik yolu 1,5 km’ye düşürecek adımları attık. Gülistan Mahallemizde de benzer bir çalışmayı ortaya koymak için imar uygulaması çalışmalarının tamamlanmasını bekliyoruz” dedi. ULAŞIMI OLMAYAN HANELER YOLA KAVUŞUYOR Özellikle kırsal mahallelerde hanesine yol bulunmayan birçok evin olduğunu hatırlatan Başkan Tepe, “Yasal olarak sorunu bulunmayan hanelerimizin de yol ihtiyacını karşılıyoruz. Hoşköy, Tepealtı ve Mustafalı mahallelerimizde hanelerine yol gitmeyen vatandaşlarımızın yol ihtiyaçlarını karşılayarak yüzlerini güldürdük. Vatandaşlarımız patika yolların eziyetini çekmeksizin evlerine rahatça ulaşabiliyorlar” dedi.  
Gülyalı Belediyesi mevcut yol ağlarında bulunan sorunları bir bir ortadan kaldırırken bir taraftan da yeni yollar açarak ilçenin geleceğiyle ilgili yatırımcıları bölgeye çekecek adımları kararlılıkla atıyor.

Gülyalı Belediyesi mevcut yol ağlarında bulunan sorunları bir bir ortadan kaldırırken bir taraftan da yeni yollar açarak ilçenin geleceğiyle ilgili yatırımcıları bölgeye çekecek adımları kararlılıkla atıyor. 
TURNASUYU MAHALLESİ’NE YATIRIMCILARIN İLGİSİ BÜYÜK
Konut sektöründe gerçekleşen düşük faizli ev satışlarının ardından inşaat sektöründe canlanma meydana geldiğini belirten Belediye Başkanımız Ulaş Tepe, “Yatırımcılar Turnasuyu Mahallemizde yer arayışı içerisine girmiş durumdalar. Ordu şehir merkezine en yakın mahallemiz olan Turnasuyu’nda attığımız adımlar meyvesini veriyor. Büyükşehir Belediyemizin sorumluluk alanında fındıklıkla kaplı durumda bulunan Ziya Gökalp Caddesi’nde yol açma çalışmalarını başlatmıştık. Büyükşehir Belediyemizce devam ettirilen çalışmalarda sona yaklaşıldı. Doğalgaz altyapısı da mevcut olan mahallemizdeki ara sokak yollarının açılmasıyla ilgili çalışmalara da başladık. Çalışma yürütülen noktalarda yeni yapılar yükseliyor. Yatırımcıların ilgisi bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Öngördüğümüz şekilde çalışmalarımız devam edecek” dedi. 
YENİ BAĞLANTI YOLLARI TASARRRUF SAĞLIYOR
18 aylık süreçte ulaşımda önemli yatırımlar gerçekleştiğini ifade eden Başkan Tepe, “Gelişim için ulaşım çok önemli. Gülyalı Belediyesi olarak 18 aylık süreçte 13 mahallemizde 10 km’lik beton yolu vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Ulaşım altyapısı her geçen gün daha çok güçlenen bir Gülyalı var. Bunun yanı sıra yeni açtığımız bağlantı yollarıyla hemşehrilerimizi hem zamandan hem de yakıttan tasarruf ettirecek çalışmalar ortaya koyuyoruz. Turnasuyu Mahallemizin Garkın semtinde 4 km’lik yolu 500 metreye, Tepealtı Mahallemizde 6 km’lik yolu 1,5 km’ye düşürecek adımları attık. Gülistan Mahallemizde de benzer bir çalışmayı ortaya koymak için imar uygulaması çalışmalarının tamamlanmasını bekliyoruz” dedi.
ULAŞIMI OLMAYAN HANELER YOLA KAVUŞUYOR
Özellikle kırsal mahallelerde hanesine yol bulunmayan birçok evin olduğunu hatırlatan Başkan Tepe, “Yasal olarak sorunu bulunmayan hanelerimizin de yol ihtiyacını karşılıyoruz. Hoşköy, Tepealtı ve Mustafalı mahallelerimizde hanelerine yol gitmeyen vatandaşlarımızın yol ihtiyaçlarını karşılayarak yüzlerini güldürdük. Vatandaşlarımız patika yolların eziyetini çekmeksizin evlerine rahatça ulaşabiliyorlar” dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.