U18 BASKETBOL EKİBİ GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

Spor 09.03.2022 - 09:09, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3679+ kez okundu.
 

U18 BASKETBOL EKİBİ GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

Ordu’da yerel lig olarak düzenlenen U18 ligini şampiyon olarak tamamlayan Ordu Gençlik Spor takımı Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ordu’da yerel lig olarak düzenlenen U18 ligini şampiyon olarak tamamlayan Ordu Gençlik Spor takımı Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Türkiye Basketbol Federasyonunun 2021-2022 sezonunda düzenlediği Basketbol U18 yerel liginde oynadığı tüm müsabakaları kazanarak şampiyon Ordu Gençlik Spor Kulübü oldu. 6. Bölge Şampiyonası Erzurum ilinde 8-12 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacak. İlde kazandığınız başarıdan dolayı sizleri kutluyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile başarılarımıza devam edeceğiz. Buradaki amaç sizlerin büyük kulüplere alt yapıdan sporcu olarak yetişmeniz. İl Müdürlüğümüz uhdesinde 6 tane basketbol antrenörümüz var. Özelde bakanlığımızda basketbola büyük önem ve yatırımlar yapıyor. Türkiye genelinde 10 bin pota dağıtıldı. 1 yıl içerisinde Ordu’da okullarımıza 120 pota dağıtıldı. Desteklerimiz sizler için devam ediyor. Sizler güzel bir başarı yakaladınız. Erzurum’da da bu başarınızı taçlandırırsınız. İnşallah güzel olur, Her zaman yanınızdayız. Ailelerinize de desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na,  Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e ve tüm emeği geçen herkese teşekkür ederiz."dedi. Şampiyon ekibin başarısını kutlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “U18 genç erkekler Şampiyonası 16 ilin katılımıyla Erzurum’da yapılacak. Bu turnuvada Ordu’yu temsil edecek olan Ordu Gençlik Spor kulübüne başarılar diliyoruz.    
Ordu’da yerel lig olarak düzenlenen U18 ligini şampiyon olarak tamamlayan Ordu Gençlik Spor takımı Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ordu’da yerel lig olarak düzenlenen U18 ligini şampiyon olarak tamamlayan Ordu Gençlik Spor takımı Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Türkiye Basketbol Federasyonunun 2021-2022 sezonunda düzenlediği Basketbol U18 yerel liginde oynadığı tüm müsabakaları kazanarak şampiyon Ordu Gençlik Spor Kulübü oldu. 6. Bölge Şampiyonası Erzurum ilinde 8-12 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacak. İlde kazandığınız başarıdan dolayı sizleri kutluyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile başarılarımıza devam edeceğiz. Buradaki amaç sizlerin büyük kulüplere alt yapıdan sporcu olarak yetişmeniz. İl Müdürlüğümüz uhdesinde 6 tane basketbol antrenörümüz var. Özelde bakanlığımızda basketbola büyük önem ve yatırımlar yapıyor. Türkiye genelinde 10 bin pota dağıtıldı. 1 yıl içerisinde Ordu’da okullarımıza 120 pota dağıtıldı. Desteklerimiz sizler için devam ediyor. Sizler güzel bir başarı yakaladınız. Erzurum’da da bu başarınızı taçlandırırsınız. İnşallah güzel olur, Her zaman yanınızdayız. Ailelerinize de desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na,  Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e ve tüm emeği geçen herkese teşekkür ederiz."dedi.

Şampiyon ekibin başarısını kutlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “U18 genç erkekler Şampiyonası 16 ilin katılımıyla Erzurum’da yapılacak. Bu turnuvada Ordu’yu temsil edecek olan Ordu Gençlik Spor kulübüne başarılar diliyoruz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.