TURNUVA SONA ERDi

Spor 04.10.2021 - 16:39, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1620+ kez okundu.
 

TURNUVA SONA ERDi

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORTUR A.Ş. bünyesinde hizmet veren ORTUR Tenis Kulübü düzenlediği etkinliklerle tenis sporunun gelişmesine katkı sunmaya devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORTUR A.Ş. bünyesinde hizmet veren ORTUR Tenis Kulübü düzenlediği etkinliklerle tenis sporunun gelişmesine katkı sunmaya devam ediyor. Daha önce birçok başarılı organizasyonlara imza atan ve bu konuda bölgede lider konuma gelen ORTUR Tenis Kulübü '8-9-10 Yaş Hafta sonu Tenis Turnuvası' ile bu alandaki liderliğini sürdürdü. 4 gün süren ve 7 ilden 100’ün üzerinde minik tenisçinin katıldığı turnuva yapılan final maçları ile sona erdi. TURNUVALAR DÜZENLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ ORTUR Tenis Kulübü olarak çocuklara tenisi sevdirmek için çaba gösterdiklerini belirten Tenis Antrenörü Banu Işıl Işık, tenise ilgi duyan herkesi tesislere beklediklerini söyledi. Turnuvaya katılımın yüksek olduğunun altını çizen Tenis Antrenörü Banu Işıl Işık, “Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki  ORTUR A.Ş. bünyesinde hizmet veren ORTUR Tenis Kulübü düzenlediği etkinlikler ve turnuvalarla tenis sporunun  her kesime yayılması için özel çaba içerisindeyiz.  Her turnuva bizim için ayrı bir deneyim, ayrı bir heyecan oldu. Bugün yine o heyecanlardan birini yaşıyoruz. Farklı illerden gelen 8-9-10 yaş kategorisindeki 100’ün üzerinde tenisçilerimizi tesislerimizde ağırladık. Çok heyecanlı ve bir o kadarda güzel bir turnuvayı final maçları ile geride bıraktık.  Şimdi bundan sonra yapacağımız diğer turnuvalara hazırlanma vakti. Bizlere bu imkânı veren başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” Dedi   ​     
Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORTUR A.Ş. bünyesinde hizmet veren ORTUR Tenis Kulübü düzenlediği etkinliklerle tenis sporunun gelişmesine katkı sunmaya devam ediyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORTUR A.Ş. bünyesinde hizmet veren ORTUR Tenis Kulübü düzenlediği etkinliklerle tenis sporunun gelişmesine katkı sunmaya devam ediyor.
Daha önce birçok başarılı organizasyonlara imza atan ve bu konuda bölgede lider konuma gelen ORTUR Tenis Kulübü '8-9-10 Yaş Hafta sonu Tenis Turnuvası' ile bu alandaki liderliğini sürdürdü.
4 gün süren ve 7 ilden 100’ün üzerinde minik tenisçinin katıldığı turnuva yapılan final maçları ile sona erdi.
TURNUVALAR DÜZENLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ
ORTUR Tenis Kulübü olarak çocuklara tenisi sevdirmek için çaba gösterdiklerini belirten Tenis Antrenörü Banu Işıl Işık, tenise ilgi duyan herkesi tesislere beklediklerini söyledi.
Turnuvaya katılımın yüksek olduğunun altını çizen Tenis Antrenörü Banu Işıl Işık, “Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki  ORTUR A.Ş. bünyesinde hizmet veren ORTUR Tenis Kulübü düzenlediği etkinlikler ve turnuvalarla tenis sporunun  her kesime yayılması için özel çaba içerisindeyiz.  Her turnuva bizim için ayrı bir deneyim, ayrı bir heyecan oldu. Bugün yine o heyecanlardan birini yaşıyoruz. Farklı illerden gelen 8-9-10 yaş kategorisindeki 100’ün üzerinde tenisçilerimizi tesislerimizde ağırladık. Çok heyecanlı ve bir o kadarda güzel bir turnuvayı final maçları ile geride bıraktık.  Şimdi bundan sonra yapacağımız diğer turnuvalara hazırlanma vakti. Bizlere bu imkânı veren başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” Dedi
 
​ 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.