TÜRKiYENiN EN GÜÇLÜLERi ORDU’DA BELLi OLDU

Spor 06.08.2018 - 11:13, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3207+ kez okundu.
 

TÜRKiYENiN EN GÜÇLÜLERi ORDU’DA BELLi OLDU

Ordu'da ilk kez düzenlenen Türkiye Gençler ve 23 Yaş Altı Ferdi Halter Şampiyonası sona erdi.

Ordu'da ilk kez düzenlenen Türkiye Gençler ve 23 Yaş Altı Ferdi Halter Şampiyonası sona erdi. Türkiye Halter Federasyonu 2018 yılı faaliyetlerinden olan ve 2 Ağustos tarihinde başlayan Gençler ve 23 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası sonra erdi.  37 ilden 223 erkek ve 100 kadın olmak üzere toplam 323 sporcunun katılım gösterdiği ve 4 gün süren turnuva boyunca kıyasıya mücadeleler sahne aldı.   Kategorilerinde dereceye giren sporcuları madalyalarını Ordu Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, Ak Parti Ordu Millet Vekili Metin Gündoğdu, Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Tarım İl Müdürü Kemal Yılmaz, Kültür ve Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak, Giresun İl Müdürü Hasan Bulut, Halter Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Mevlut Atasever ve Mehmet Atak takdim ettileri.    
Ordu'da ilk kez düzenlenen Türkiye Gençler ve 23 Yaş Altı Ferdi Halter Şampiyonası sona erdi.

Ordu'da ilk kez düzenlenen Türkiye Gençler ve 23 Yaş Altı Ferdi Halter Şampiyonası sona erdi.
Türkiye Halter Federasyonu 2018 yılı faaliyetlerinden olan ve 2 Ağustos tarihinde başlayan Gençler ve 23 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası sonra erdi. 

37 ilden 223 erkek ve 100 kadın olmak üzere toplam 323 sporcunun katılım gösterdiği ve 4 gün süren turnuva boyunca kıyasıya mücadeleler sahne aldı.

 

Kategorilerinde dereceye giren sporcuları madalyalarını Ordu Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, Ak Parti Ordu Millet Vekili Metin Gündoğdu, Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Tarım İl Müdürü Kemal Yılmaz, Kültür ve Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak, Giresun İl Müdürü Hasan Bulut, Halter Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Mevlut Atasever ve Mehmet Atak takdim ettileri.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.