TÜRKİYE'DEN ALTI RENAULT BAYİ YILIN YETKİLİ SATICISI SEÇİLDİ

Dünya 24.04.2017 - 18:34, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3232+ kez okundu.
 

TÜRKİYE'DEN ALTI RENAULT BAYİ YILIN YETKİLİ SATICISI SEÇİLDİ

Toplam 35 ülkede 2 bin 500’den fazla Renault Yetkili Satıcısı ‘Yılın Yetkili Satıcısı’ (DOTY – Dealer of The Year) yarışmasında yer aldı. Türkiye’den altı yetkili satıcı bu ödüle layık görüldü. Renault Grubu Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Thierry Koskas en iyi 100 yetkili satıcının belirlendiği ödül törenine ev sahipliği yaptı.

Renault ve Dacia markalarının yükselen müşteri memnuniyetini sürdürmek ve hizmet kalitesini en üst düzeye taşımak için Renault Yetkili Satıcıları her yıl kendi aralarında yarışıyor.   “Yılın Yetkili Satıcısı” yarışması her yıl Renault Grubu’nun en iyi Yetkili Satıcılarını belli kriterlere göre değerlendiriyor.Yeni araç, yedek parça, aksesuar satış performansı, marka kimliği standartlarına uyum, karlılık ve satış & satış sonrası servis kalitesi kriterlerinden hareketle her yetkili satıcının puanı hesaplanıyor.   2016 yılında Türkiye’den altı Yetkili Satıcı; Kemal Tepretoğulları (İstanbul), ASF (İstanbul), Kıyı (İstanbul), Koçmak (Trabzon), Nazar (İzmir) ve Tuğmaner (Mardin) “Yılın Yetkili Satıcısı” ödülünü elde etti. Yetkili Satıcılar, ödüllerini Paris’te düzenlenen törende Renault Grubu Satış ve   Pazarlama Başkan Yardımcısı Thierry Koskas’ın elinden aldılar. Grubun ödüle layık görülen Yetkili Satıcılarının bağlılığı, performansı ve profesyonelliğinden törende övgüyle söz eden Koskas, yetkili satıcıların müşteri memnuniyeti ve sadakatinde kilit rol oynayan faaliyetlerinin önemini vurguladı. Thierry Koskas “Renault Grubu geçen yıl, markalarımızı coşkuyla ve profesyonellikle temsil eden ekiplerinin, özellikle de satış ağındaki ekiplerin performansı sayesinde mükemmel satış sonuçları elde etti. Daima müşteri memnuniyetini geliştirmeyi amaçlayan çalışma ve katkılarınızdan dolayı hepinizi tebrik ederim” dedi.
Toplam 35 ülkede 2 bin 500’den fazla Renault Yetkili Satıcısı ‘Yılın Yetkili Satıcısı’ (DOTY – Dealer of The Year) yarışmasında yer aldı. Türkiye’den altı yetkili satıcı bu ödüle layık görüldü. Renault Grubu Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Thierry Koskas en iyi 100 yetkili satıcının belirlendiği ödül törenine ev sahipliği yaptı.

Renault ve Dacia markalarının yükselen müşteri memnuniyetini sürdürmek ve hizmet kalitesini en üst düzeye taşımak için Renault Yetkili Satıcıları her yıl kendi aralarında yarışıyor.

 

“Yılın Yetkili Satıcısı” yarışması her yıl Renault Grubu’nun en iyi Yetkili Satıcılarını belli kriterlere göre değerlendiriyor.Yeni araç, yedek parça, aksesuar satış performansı, marka kimliği standartlarına uyum, karlılık ve satış & satış sonrası servis kalitesi kriterlerinden hareketle her yetkili satıcının puanı hesaplanıyor.

 

2016 yılında Türkiye’den altı Yetkili Satıcı; Kemal Tepretoğulları (İstanbul), ASF (İstanbul), Kıyı (İstanbul), Koçmak (Trabzon), Nazar (İzmir) ve Tuğmaner (Mardin) “Yılın Yetkili Satıcısı” ödülünü elde etti. Yetkili Satıcılar, ödüllerini Paris’te düzenlenen törende Renault Grubu Satış ve

 

Pazarlama Başkan Yardımcısı Thierry Koskas’ın elinden aldılar.

Grubun ödüle layık görülen Yetkili Satıcılarının bağlılığı, performansı ve profesyonelliğinden törende övgüyle söz eden Koskas, yetkili satıcıların müşteri memnuniyeti ve sadakatinde kilit rol oynayan faaliyetlerinin önemini vurguladı.


Thierry Koskas “Renault Grubu geçen yıl, markalarımızı coşkuyla ve profesyonellikle temsil eden ekiplerinin, özellikle de satış ağındaki ekiplerin performansı sayesinde mükemmel satış sonuçları elde etti. Daima müşteri memnuniyetini geliştirmeyi amaçlayan çalışma ve katkılarınızdan dolayı hepinizi tebrik ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.