TUNCER ENGİN İÇİN BÜYÜKŞEHİR ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ

Gündem 29.12.2018 - 17:07, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1506+ kez okundu.
 

TUNCER ENGİN İÇİN BÜYÜKŞEHİR ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ

1990-1994 döneminde belediye meclis üyeliği ve imar komisyonu başkanlığı yapan gazeteci Tuncer Engin için Ordu Büyükşehir Belediyesi önünde tören düzenlendi.

1990-1994 döneminde belediye meclis üyeliği ve imar komisyonu başkanlığı yapan gazeteci Tuncer Engin için Ordu Büyükşehir Belediyesi önünde tören düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş başta olmak üzere sevenleri son görevde Engin’i yalnız bırakmadı. BAŞKAN TEKİNTAŞ, “TUNCER ENGİN’İN BİZLERE REHBER OLACAĞINA İNANIYORUM” Yaklaşık 30 yıldır Tuncer Engin’i tanıdığını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Tuncer Engin, naif hakkaniyet ölçüsünde yazıp çizerken özellikle belediye meclis üyeliği döneminde bu şehre katkı sunan önemli kişilerden biriydi. Hak, insanlık, saygı, dostluk ölçüsünde bize güzel bir miras bıraktı. Ben bu vesileyle Tuncer abiye Allahtan rahmet diliyor, iz bırakmak geleceği geçmişle buluşturmak için bizlere rehber olacağına inanıyorum” dedi. KÜLTÜR TURİZM ESKİ BAKANI GÜNAY, “TUNCER ENGİN ORDU AŞIĞI BİR İNSANDI” Tuncer Engin’i okul hayatından beri tanıdığını söyleyen Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay, “Hepimizin üzerinde önemli katkıları olan bir insandı. Ordu ve doğa aşığı bir insandı. Kalemini hep Ordu'nun iyiliği ve güzelliği için kullandı. İnsanlar gelip geçici. Allah rahmet eylesin. Tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum ruhu şad olsun” diye konuştu. OGC BAŞKANI AYDIN, ENGİN’İN ÖZGEÇMİŞİNİ OKUDU Tuncer Engin’in özgeçmişini okuyan Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın müzik, spor, sosyal etkinlikler ve siyasetle ilgilenen Engin’in çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yer almasının yanı sıra Ordu Gazeteciler Cemiyeti’nin kurucu başkanı olduğuna dikkat çekti. 19 EYLÜL GAZETECİLER CEMİYETİİ BAŞKANI ERİŞEN, “TUNCER ENGİN ÇOK YÖNLÜ KİŞİLİĞE SAHİPTİ” Tuncer Engin çok yönlü bir kişiliği olduğunu ifade eden 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erdoğan Erişen ise “Çok yönlü kişiliğe sahip bir büyüğümüz Tuncer Engin’in Orduya hizmetlerin yapılması noktasında çok çabası vardı. Gazeteciliğin çok kolay yapılabildiği günümüzde o, eli kalem tutan bir gazeteciydi. Verdiği hizmetler için teşekkür ederken ailesine başsağlığı diliyorum ”ifadelerini kullandı.
1990-1994 döneminde belediye meclis üyeliği ve imar komisyonu başkanlığı yapan gazeteci Tuncer Engin için Ordu Büyükşehir Belediyesi önünde tören düzenlendi.

1990-1994 döneminde belediye meclis üyeliği ve imar komisyonu başkanlığı yapan gazeteci Tuncer Engin için Ordu Büyükşehir Belediyesi önünde tören düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş başta olmak üzere sevenleri son görevde Engin’i yalnız bırakmadı.

BAŞKAN TEKİNTAŞ, “TUNCER ENGİN’İN BİZLERE REHBER OLACAĞINA İNANIYORUM”

Yaklaşık 30 yıldır Tuncer Engin’i tanıdığını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Tuncer Engin, naif hakkaniyet ölçüsünde yazıp çizerken özellikle belediye meclis üyeliği döneminde bu şehre katkı sunan önemli kişilerden biriydi. Hak, insanlık, saygı, dostluk ölçüsünde bize güzel bir miras bıraktı. Ben bu vesileyle Tuncer abiye Allahtan rahmet diliyor, iz bırakmak geleceği geçmişle buluşturmak için bizlere rehber olacağına inanıyorum” dedi.

KÜLTÜR TURİZM ESKİ BAKANI GÜNAY, “TUNCER ENGİN ORDU AŞIĞI BİR İNSANDI”

Tuncer Engin’i okul hayatından beri tanıdığını söyleyen Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay, “Hepimizin üzerinde önemli katkıları olan bir insandı. Ordu ve doğa aşığı bir insandı. Kalemini hep Ordu'nun iyiliği ve güzelliği için kullandı. İnsanlar gelip geçici. Allah rahmet eylesin. Tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum ruhu şad olsun” diye konuştu.

OGC BAŞKANI AYDIN, ENGİN’İN ÖZGEÇMİŞİNİ OKUDU

Tuncer Engin’in özgeçmişini okuyan Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın müzik, spor, sosyal etkinlikler ve siyasetle ilgilenen Engin’in çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yer almasının yanı sıra Ordu Gazeteciler Cemiyeti’nin kurucu başkanı olduğuna dikkat çekti.

19 EYLÜL GAZETECİLER CEMİYETİİ BAŞKANI ERİŞEN, “TUNCER ENGİN ÇOK YÖNLÜ KİŞİLİĞE SAHİPTİ”

Tuncer Engin çok yönlü bir kişiliği olduğunu ifade eden 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erdoğan Erişen ise “Çok yönlü kişiliğe sahip bir büyüğümüz Tuncer Engin’in Orduya hizmetlerin yapılması noktasında çok çabası vardı. Gazeteciliğin çok kolay yapılabildiği günümüzde o, eli kalem tutan bir gazeteciydi. Verdiği hizmetler için teşekkür ederken ailesine başsağlığı diliyorum ”ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.