TRAFİK DENETİMİNDE TRONE

Gündem 19.08.2018 - 22:17, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3957+ kez okundu.
 

TRAFİK DENETİMİNDE TRONE

Kurban Bayramı münasebetiyle Ordu İl Jandarma Komutanlığı, trafik tedbirlerini artırdı.

Kurban Bayramı münasebetiyle Ordu İl Jandarma Komutanlığı, trafik tedbirlerini artırdı.    Ordu İl Jandarma Komutanlığınca Kurban Bayramı dolayısıyla artan trafiğe karşı alınan tedbirler şöyle;   Kurban Bayramı tatili süresince vatandaşlarımızın karayolunda güven içerisinde seyahat edebilmelerini sağlamak, trafik kazalarını en aza indirebilmek maksadıyla Bayram tatili öncesi ve esnasında drone cihazları trafiğin denetiminde etkin olarak kullanılacaktır.    Trafik ve kaza yoğunluğu olan yerlerde gece ve gündüz hız tespit radar cihazları ile hız kontrolü denetimlerine ağırlık verilecektir.   Trafik kazalarının önemli bir bölümünün hatalı geçme, yakın takip, yorgunluk, çalışma ve dinlenme süresi gibi nedenlerden meydana geldiği görülmekte olup, bu ihlallerin önlenmesine yönelik olarak trafik denetimlerine ağırlık verilecektir.   Denetimlerde sürücü ve yolcuların emniyet kemeri takıp takmadıkları kontrol edilecek, takmayanlardan emniyet kemerini takmaları istenecek ve gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır.  Köprü, tünel, üsgeçit vb. noktalara özellikle kaza ve hız temalı afiş-pankart asılarak sürücülerin dikkatinin çekilmesi sağlanacaktır.   
Kurban Bayramı münasebetiyle Ordu İl Jandarma Komutanlığı, trafik tedbirlerini artırdı.

Kurban Bayramı münasebetiyle Ordu İl Jandarma Komutanlığı, trafik tedbirlerini artırdı. 

  Ordu İl Jandarma Komutanlığınca Kurban Bayramı dolayısıyla artan trafiğe karşı alınan tedbirler şöyle;

  Kurban Bayramı tatili süresince vatandaşlarımızın karayolunda güven içerisinde seyahat edebilmelerini sağlamak, trafik kazalarını en aza indirebilmek maksadıyla Bayram tatili öncesi ve esnasında drone cihazları trafiğin denetiminde etkin olarak kullanılacaktır.

   Trafik ve kaza yoğunluğu olan yerlerde gece ve gündüz hız tespit radar cihazları ile hız kontrolü denetimlerine ağırlık verilecektir.

  Trafik kazalarının önemli bir bölümünün hatalı geçme, yakın takip, yorgunluk, çalışma ve dinlenme süresi gibi nedenlerden meydana geldiği görülmekte olup, bu ihlallerin önlenmesine yönelik olarak trafik denetimlerine ağırlık verilecektir.

  Denetimlerde sürücü ve yolcuların emniyet kemeri takıp takmadıkları kontrol edilecek, takmayanlardan emniyet kemerini takmaları istenecek ve gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır.

 Köprü, tünel, üsgeçit vb. noktalara özellikle kaza ve hız temalı afiş-pankart asılarak sürücülerin dikkatinin çekilmesi sağlanacaktır. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.