TOPLU TAŞIMA KIRSAL ALANDA

Gündem 04.09.2019 - 14:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3228+ kez okundu.
 

TOPLU TAŞIMA KIRSAL ALANDA

Ordu’nun Altınordu ilçesinde uygulanmaya başlanan Toplu Taşıma Rehabilitasyon Projesi’nin 2. etabı hayata geçiyor.

Ordu’nun Altınordu ilçesinde uygulanmaya başlanan Toplu Taşıma Rehabilitasyon Projesi’nin 2. etabı hayata geçiyor. Kısa süre önce tek çatı altında birleşen Uzunisa, Karacaömer, Yıldızlı, Eskipazar kooperatiflerinin değişmeli olarak çalışması yönünde alınan kararlar kapsamında engelli erişimine uygun 38 araç perşembe günü hizmet vermeye başlayacak. 38 ARAÇ HİZMET VERECEK Ordu Büyükşehir Belediyesince toplu taşıma konusunda hayata geçirilen proje kapsamında daha önce farklı kooperatifler bir araya gelerek tek çatı altında toplanmıştı. Bu kez ikinci bir uygulamayla Uzunisa, Yıldızlı, Eskipazar ve Karacaömer’den oluşan 4 farklı kooperatif tek çatı altında toplandı. Proje kapsamında 113 olan mevcut araç sayısı 38’e düşürülerek engelli erişimine uygun ve konforlu hale getirildi. PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLIYOR Yapılan çalışma ile belirlenen güzergâhlarda 81, 81-A, 82, 83, 84, 84-A, 86, 87 ve 88 No’lu hatlar hizmet verecek. Projenin 2. etabı kapsamında araçlar yarın hizmet vermeye başlayacak. KONFORLU BİR ULAŞIM SAĞLANACAK Tamamlanan dönüşümle birlikte, hem konforlu bir ulaşım sağlanacak hem de şehir içerisindeki trafik yoğunluğunun önüne geçilerek daha verimli bir yapı ortaya çıkarılacak.
Ordu’nun Altınordu ilçesinde uygulanmaya başlanan Toplu Taşıma Rehabilitasyon Projesi’nin 2. etabı hayata geçiyor.

Ordu’nun Altınordu ilçesinde uygulanmaya başlanan Toplu Taşıma Rehabilitasyon Projesi’nin 2. etabı hayata geçiyor. Kısa süre önce tek çatı altında birleşen Uzunisa, Karacaömer, Yıldızlı, Eskipazar kooperatiflerinin değişmeli olarak çalışması yönünde alınan kararlar kapsamında engelli erişimine uygun 38 araç perşembe günü hizmet vermeye başlayacak.

38 ARAÇ HİZMET VERECEK

Ordu Büyükşehir Belediyesince toplu taşıma konusunda hayata geçirilen proje kapsamında daha önce farklı kooperatifler bir araya gelerek tek çatı altında toplanmıştı. Bu kez ikinci bir uygulamayla Uzunisa, Yıldızlı, Eskipazar ve Karacaömer’den oluşan 4 farklı kooperatif tek çatı altında toplandı. Proje kapsamında 113 olan mevcut araç sayısı 38’e düşürülerek engelli erişimine uygun ve konforlu hale getirildi.

PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLIYOR

Yapılan çalışma ile belirlenen güzergâhlarda 81, 81-A, 82, 83, 84, 84-A, 86, 87 ve 88 No’lu hatlar hizmet verecek. Projenin 2. etabı kapsamında araçlar yarın hizmet vermeye başlayacak.

KONFORLU BİR ULAŞIM SAĞLANACAK

Tamamlanan dönüşümle birlikte, hem konforlu bir ulaşım sağlanacak hem de şehir içerisindeki trafik yoğunluğunun önüne geçilerek daha verimli bir yapı ortaya çıkarılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.