TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA SIKI KONTROL

Gündem 25.03.2021 - 16:15, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3846+ kez okundu.
 

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA SIKI KONTROL

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, şehir içi ulaşım sağlayan toplu taşıma araçlarında denetim gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, şehir içi ulaşım sağlayan toplu taşıma araçlarında denetim gerçekleştirdi. UKOME’nin 2020/168 Sayılı kararı gereği Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, şehir içi ulaşım sağlayan toplu taşıma araçlarını tek tek kontrol ederek çalışma ruhsatları ile kendilerine ait olan duraklar haricinde yolcu alıp indirmesi, park etmesi, bekleme yapması ve Koronavirüs tedbirlerine uyulup uyulmaması konusunda denetim yaptı. Zabıta ekipleri, gerekli kurallara uymayarak aykırılık oluşturan toplu taşıma araçlarına ise idare işlem uyguladı. “DENETİMLER SÜRDÜRÜLECEK” Düzenli olarak şehir içi ulaşım sağlayan toplu taşıma araçlarında denetimlerini sürdüreceklerini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Cevdet Çağlar, "Zabıta ekiplerimiz toplu taşıma yönetmeliğine aykırı olan araçları tespit etmek için il genelinde denetim gerçekleştiriyor. Denetimlerde kendi durakları haricinde yolcu alıp indiren, park eden ve bekleme yapan araçlara UKOME’nin 2020/168 Sayılı kararı gereği idari işlemler uygulanıyor. Aynı zamanda araç şoförleri ve yolcuları ekiplerimiz tarafından maske, mesafe ve hijyen konusunda uyarılıyor. Ekiplerimiz düzenli olarak şehir içi ulaşım sağlayan toplu taşıma araçlarında denetimlerini sürdürecek” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, şehir içi ulaşım sağlayan toplu taşıma araçlarında denetim gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, şehir içi ulaşım sağlayan toplu taşıma araçlarında denetim gerçekleştirdi.

UKOME’nin 2020/168 Sayılı kararı gereği Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, şehir içi ulaşım sağlayan toplu taşıma araçlarını tek tek kontrol ederek çalışma ruhsatları ile kendilerine ait olan duraklar haricinde yolcu alıp indirmesi, park etmesi, bekleme yapması ve Koronavirüs tedbirlerine uyulup uyulmaması konusunda denetim yaptı.

Zabıta ekipleri, gerekli kurallara uymayarak aykırılık oluşturan toplu taşıma araçlarına ise idare işlem uyguladı.

“DENETİMLER SÜRDÜRÜLECEK”

Düzenli olarak şehir içi ulaşım sağlayan toplu taşıma araçlarında denetimlerini sürdüreceklerini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Cevdet Çağlar, "Zabıta ekiplerimiz toplu taşıma yönetmeliğine aykırı olan araçları tespit etmek için il genelinde denetim gerçekleştiriyor. Denetimlerde kendi durakları haricinde yolcu alıp indiren, park eden ve bekleme yapan araçlara UKOME’nin 2020/168 Sayılı kararı gereği idari işlemler uygulanıyor. Aynı zamanda araç şoförleri ve yolcuları ekiplerimiz tarafından maske, mesafe ve hijyen konusunda uyarılıyor. Ekiplerimiz düzenli olarak şehir içi ulaşım sağlayan toplu taşıma araçlarında denetimlerini sürdürecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.