TEŞEKKÜR BELGELERİYLE ÖDÜLLENDİRİLDİLER

Gündem 20.02.2019 - 13:52, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4407+ kez okundu.
 

TEŞEKKÜR BELGELERİYLE ÖDÜLLENDİRİLDİLER

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “21. Akademik Bilişim Konferansı”nın tamamlanmasının ardından Yerel Düzenleme Kurulu üyelerine teşekkür belgelerini verdi.

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “21. Akademik Bilişim Konferansı”nın tamamlanmasının ardından Yerel Düzenleme Kurulu üyelerine teşekkür belgelerini verdi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen “21. Akademik Bilişim Konferansı” sonrasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan ve konferansın Yerel Düzenleme Kurulu üyeleri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’ı makamında ziyaret etti. Üniversitelerde bilgi teknolojileri konusunda ilgili grupları bir araya getirerek bilgi teknolojilerinin altyapısı, kullanımı, eğitimi ve üretimini tüm boyutlarıyla tanıtmak, tartışmak, tecrübeleri paylaşmak ve ortak politika oluşturmak amacıyla organize edilen ve taklaşık 3 bin kişinin katılımı ile gerçekleştirilen konferansın ardından Rektör Yarılgaç, Yerel Düzenleme Kurulu üyelerine teşekkür belgelerini takdim etti. Ordu Üniversitesi olarak ulusal bilişim vizyonunun oluşturulması noktasında önemli bir işlev üstlenen 21. Akademik Bilişim konferansına bilimsel akıl ve mekânsal bir rolle destek vermiş olmanın önemli olduğunun altını çizen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “Teknolojinin zamansal ve uzamsal çerçevede önemli bir belirleyici haline geldiği bilişim çağının içinde bulunmaktayız. Bu çağ, bilgi teknolojilerinin küresel rekabette söz sahibi olduğu bu tür gelişmeleri elinde tutan, üreten ve onu toplumsal bir araç haline getiren ülkelerin toplumsal, ekonomik ve siyasal alanda belirleyici olduğu bir sürece karşılık gelmektedir. Dolayısıyla Türkiye’nin bilişim alanında önemli atılımlar gerçekleştirdiği ve bu atılımların daha da işlevsel kılınmasının ulusal kalkınma hedefleri noktasında bilişim alanında ortaya koyacağı dinamizme bağlı olduğunun bilincinde bir Üniversite olarak gerek bilimsel akıl gerekse fiziki desteklerle ev sahipliğinde bulunduğumuz 21. Akademik Bilişim Konferansını oldukça önemli olarak görmekteyiz. Bununla birlikte konferansın düzenlenmesinde emeği geçen Uzaktan Eğitim Merkezi’nin çevrimiçi ders materyalleri hazırlaması ve bu çerçevede tüm birimlerimizde eş zamanlı sistematik sınavlar organize etmesi, teorik bilgi ile teknolojik gelişmeleri birbirine eklemleyerek modern çağın ruhunun Üniversitemize kazandırılması noktasında bu konferanstan elde edilen çıktıların fayda sağlayacağı düşüncesindeyiz. Bu sözler ışığında gerçekleştirdikleri çalışmalar ve 21. Akademik Bilişim Konferansı’ndaki hizmetlerinden dolayı Yerel Düzenleme Kurulu üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.  
Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “21. Akademik Bilişim Konferansı”nın tamamlanmasının ardından Yerel Düzenleme Kurulu üyelerine teşekkür belgelerini verdi.

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “21. Akademik Bilişim Konferansı”nın tamamlanmasının ardından Yerel Düzenleme Kurulu üyelerine teşekkür belgelerini verdi.
Yoğun katılımla gerçekleştirilen “21. Akademik Bilişim Konferansı” sonrasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan ve konferansın Yerel Düzenleme Kurulu üyeleri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’ı makamında ziyaret etti. Üniversitelerde bilgi teknolojileri konusunda ilgili grupları bir araya getirerek bilgi teknolojilerinin altyapısı, kullanımı, eğitimi ve üretimini tüm boyutlarıyla tanıtmak, tartışmak, tecrübeleri paylaşmak ve ortak politika oluşturmak amacıyla organize edilen ve taklaşık 3 bin kişinin katılımı ile gerçekleştirilen konferansın ardından Rektör Yarılgaç, Yerel Düzenleme Kurulu üyelerine teşekkür belgelerini takdim etti.
Ordu Üniversitesi olarak ulusal bilişim vizyonunun oluşturulması noktasında önemli bir işlev üstlenen 21. Akademik Bilişim konferansına bilimsel akıl ve mekânsal bir rolle destek vermiş olmanın önemli olduğunun altını çizen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “Teknolojinin zamansal ve uzamsal çerçevede önemli bir belirleyici haline geldiği bilişim çağının içinde bulunmaktayız. Bu çağ, bilgi teknolojilerinin küresel rekabette söz sahibi olduğu bu tür gelişmeleri elinde tutan, üreten ve onu toplumsal bir araç haline getiren ülkelerin toplumsal, ekonomik ve siyasal alanda belirleyici olduğu bir sürece karşılık gelmektedir. Dolayısıyla Türkiye’nin bilişim alanında önemli atılımlar gerçekleştirdiği ve bu atılımların daha da işlevsel kılınmasının ulusal kalkınma hedefleri noktasında bilişim alanında ortaya koyacağı dinamizme bağlı olduğunun bilincinde bir Üniversite olarak gerek bilimsel akıl gerekse fiziki desteklerle ev sahipliğinde bulunduğumuz 21. Akademik Bilişim Konferansını oldukça önemli olarak görmekteyiz. Bununla birlikte konferansın düzenlenmesinde emeği geçen Uzaktan Eğitim Merkezi’nin çevrimiçi ders materyalleri hazırlaması ve bu çerçevede tüm birimlerimizde eş zamanlı sistematik sınavlar organize etmesi, teorik bilgi ile teknolojik gelişmeleri birbirine eklemleyerek modern çağın ruhunun Üniversitemize kazandırılması noktasında bu konferanstan elde edilen çıktıların fayda sağlayacağı düşüncesindeyiz. Bu sözler ışığında gerçekleştirdikleri çalışmalar ve 21. Akademik Bilişim Konferansı’ndaki hizmetlerinden dolayı Yerel Düzenleme Kurulu üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.