TEMMUZ AYI KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ HAZIR

Yaşam 05.07.2017 - 16:02, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3622+ kez okundu.
 

TEMMUZ AYI KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ HAZIR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında 2017 yılı Temmuz ayı programını oluşturdu. Sunulacak kültürel etkinliklerin yer aldığı “Temmuz 2017 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığının vatandaşlara dağıtımı yapıldı.

Festivallerden güreş müsabakalarına, anma programlarından sergi ve tiyatroya kadar birçok etkinliğin düzenleneceğinin belirtildiği kitapçıkta, 6. Ulubey Güzelyurt Şuayip Tepesi Karakucak Güreşleri, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Sergisi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinliği, 1915'ten 15 Temmuz’a tiyatro oyunu, 911. Aybastı Perşembe Yaylası Güreş ve Kültür Festivali ve 16. Geleneksel Çambaşı Yaylası Festivali’nin gerçekleştirileceği ifade edildi.   Başkan Enver Yılmaz, “Temmuz 2017 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığının ön sözünde şu görüşlere yer verdi:   Yıllarca özlenen ve sabırla beklenen yatırımlara Büyükşehir Belediyemizle birlikte kavuşmaya başlayan ve hizmeti en üst seviyede alan insanımızın yüzünün güldüğünü görmek, şehrimiz için ne kadar isabetli yatırımlar yaptığımızı ortaya koymaktadır.   Bu yıl sonunda altyapısı tamamen yenilenmiş kentimizde gelecek yılla birlikte yalnız konforumuza yönelik değil, göz zevkimize de hitap edecek nice projemizi hayata geçirdikçe adını marka yapan bir Büyükşehir olmanın kıvancını hep birlikte yaşayacağız. Kentimizin imarının ve insanımızın sosyal, kültürel ve eğitsel gelişiminin mimarı olan bizler, bölgemizin kültürel ve sanatsal birçok faaliyetine de sahip çıkmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, Gölköy Ulvahta Yaylası Şenliği’nden 6. Ulubey Güzelyurt Şuayip Tepesi Karakucak Güreşleri’ne, 911. Aybastı Perşembe Yaylası Güreş ve Kültür Festivali’nden 16. Geleneksel Çambaşı Yaylası Festivali’ne kadar birçok etkinliğe Temmuz ayında ev sahipliği yapmayı sürdüreceğiz.   Bunların yanı sıra “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” münasebetiyle meydanları hınca hınç doldurarak terörü lanetleyeceğiz. Vatan toprakları uğruna gözünü kırpmadan teröre karşı mücadele veren 249 şehidimizin ruhunu şâd edecek, gazi olan binlerce vatandaşımıza ve şehitlerimize olan minnet borcumuzu bir nebze de olsa ödemeye çalışacağız.   Bu vesileyle sunduğumuz birçok etkinlikle sosyal dinamizmini canlı tutmayı sürdürdüğümüz kentimiz insanına sağlık ve huzur dolu günler dilerim.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında 2017 yılı Temmuz ayı programını oluşturdu. Sunulacak kültürel etkinliklerin yer aldığı “Temmuz 2017 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığının vatandaşlara dağıtımı yapıldı.

Festivallerden güreş müsabakalarına, anma programlarından sergi ve tiyatroya kadar birçok etkinliğin düzenleneceğinin belirtildiği kitapçıkta, 6. Ulubey Güzelyurt Şuayip Tepesi Karakucak Güreşleri, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Sergisi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinliği, 1915'ten 15 Temmuz’a tiyatro oyunu, 911. Aybastı Perşembe Yaylası Güreş ve Kültür Festivali ve 16. Geleneksel Çambaşı Yaylası Festivali’nin gerçekleştirileceği ifade edildi.

 

Başkan Enver Yılmaz, “Temmuz 2017 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığının ön sözünde şu görüşlere yer verdi:

 

Yıllarca özlenen ve sabırla beklenen yatırımlara Büyükşehir Belediyemizle birlikte kavuşmaya başlayan ve hizmeti en üst seviyede alan insanımızın yüzünün güldüğünü görmek, şehrimiz için ne kadar isabetli yatırımlar yaptığımızı ortaya koymaktadır.

 

Bu yıl sonunda altyapısı tamamen yenilenmiş kentimizde gelecek yılla birlikte yalnız konforumuza yönelik değil, göz zevkimize de hitap edecek nice projemizi hayata geçirdikçe adını marka yapan bir Büyükşehir olmanın kıvancını hep birlikte yaşayacağız. Kentimizin imarının ve insanımızın sosyal, kültürel ve eğitsel gelişiminin mimarı olan bizler, bölgemizin kültürel ve sanatsal birçok faaliyetine de sahip çıkmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, Gölköy Ulvahta Yaylası Şenliği’nden 6. Ulubey Güzelyurt Şuayip Tepesi Karakucak Güreşleri’ne, 911. Aybastı Perşembe Yaylası Güreş ve Kültür Festivali’nden 16. Geleneksel Çambaşı Yaylası Festivali’ne kadar birçok etkinliğe Temmuz ayında ev sahipliği yapmayı sürdüreceğiz.

 

Bunların yanı sıra “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” münasebetiyle meydanları hınca hınç doldurarak terörü lanetleyeceğiz. Vatan toprakları uğruna gözünü kırpmadan teröre karşı mücadele veren 249 şehidimizin ruhunu şâd edecek, gazi olan binlerce vatandaşımıza ve şehitlerimize olan minnet borcumuzu bir nebze de olsa ödemeye çalışacağız.

 

Bu vesileyle sunduğumuz birçok etkinlikle sosyal dinamizmini canlı tutmayı sürdürdüğümüz kentimiz insanına sağlık ve huzur dolu günler dilerim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.