TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gündem 06.07.2018 - 11:13, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3576+ kez okundu.
 

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Altınordu Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Altınordu Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. ​​​​Altınordu Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Altınordu Belediye Meclis Salonu’nun da yapıldı. Altınordu Belediye Başkanvekili Aydın Şaşmaz Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti, CHP ve MHP’li meclis üyelerinin yanı sıra basın mensupları katıldı. Altınordu Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanvekili Aydın Şaşmaz’ın konuşması ile başladı. Toplantı’nın ilk bölümünde bir önceki meclis toplantısının karar tutanağı oylanarak kabul edildi. Altınordu Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda İhtisas Komisyonlarından gelen imar raporları ve müdürlüklerden gelen teklifler değerlendirildi. Altınordu Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona ererken Ağustos ayının tatil olması sebebi ile Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nın 7 Eylül Cuma günü yapılması kararlaştırıldı.  
Altınordu Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Altınordu Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

​​​​Altınordu Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Altınordu Belediye Meclis Salonu’nun da yapıldı. Altınordu Belediye Başkanvekili Aydın Şaşmaz Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti, CHP ve MHP’li meclis üyelerinin yanı sıra basın mensupları katıldı.

Altınordu Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanvekili Aydın Şaşmaz’ın konuşması ile başladı. Toplantı’nın ilk bölümünde bir önceki meclis toplantısının karar tutanağı oylanarak kabul edildi. Altınordu Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda İhtisas Komisyonlarından gelen imar raporları ve müdürlüklerden gelen teklifler değerlendirildi.

Altınordu Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona ererken Ağustos ayının tatil olması sebebi ile Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nın 7 Eylül Cuma günü yapılması kararlaştırıldı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.