TEMEL KARAMOLLAOĞLU'NUN SON DURUMU HAKKINDA BİLGİ

Gündem 10.01.2022 - 12:52, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3512+ kez okundu.
 

TEMEL KARAMOLLAOĞLU'NUN SON DURUMU HAKKINDA BİLGİ

Korona testi pozitif olan ve tedbir amaçlı hastaneye yatırılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun sağlık durumu hakkında yeni açıklama geldi.

Korona testi pozitif olan ve tedbir amaçlı hastaneye yatırılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun sağlık durumu hakkında yeni açıklama geldi. 4 Ocak'ta korona virüs testi pozitif çıkan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu kontrol için gittiği Ankara Şehir Hastanesi'ne tedbir ve tedavi amacıyla yatışı gerçekleştirildi.  Saadet Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, şu ifadeleri kullandı: "Genel Başkanımızı hastanede ziyaret ederek doktorlardan da bilgi aldım. Genel olarak durumu iyi. Bir kaç gün hastanede misafir olduktan sonra taburcu olacak inşallah. Bu vesileyle Genel Başkanımıza bir kez daha Allah'tan acil şifa diliyorum." Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın da dün yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Sn. Temel Karamollaoğlu’nun bugün kontrol amaçlı gittiği Ankara Şehir Hastanesine doktorlarının tavsiyesi üzerine tedbir ve tedavi amacıyla yatışı gerçekleştirilmiştir. Tedavisine bir süre burada devam edecek olan Genel Başkanımızın sağlık durumu iyidir. Kamuoyuna saygılarımızla." ifadelerini kullanmıştı. 
Korona testi pozitif olan ve tedbir amaçlı hastaneye yatırılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun sağlık durumu hakkında yeni açıklama geldi.

Korona testi pozitif olan ve tedbir amaçlı hastaneye yatırılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun sağlık durumu hakkında yeni açıklama geldi. 4 Ocak'ta korona virüs testi pozitif çıkan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu kontrol için gittiği Ankara Şehir Hastanesi'ne tedbir ve tedavi amacıyla yatışı gerçekleştirildi. 

Saadet Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, şu ifadeleri kullandı:

"Genel Başkanımızı hastanede ziyaret ederek doktorlardan da bilgi aldım. Genel olarak durumu iyi. Bir kaç gün hastanede misafir olduktan sonra taburcu olacak inşallah. Bu vesileyle Genel Başkanımıza bir kez daha Allah'tan acil şifa diliyorum."

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın da dün yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Sn. Temel Karamollaoğlu’nun bugün kontrol amaçlı gittiği Ankara Şehir Hastanesine doktorlarının tavsiyesi üzerine tedbir ve tedavi amacıyla yatışı gerçekleştirilmiştir. Tedavisine bir süre burada devam edecek olan Genel Başkanımızın sağlık durumu iyidir. Kamuoyuna saygılarımızla." ifadelerini kullanmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.