Teleferik Işıl Işıl…

Turizm 17.01.2015 - 13:06, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3861+ kez okundu.
 

Teleferik Işıl Işıl…

Teleferik Işıl Işıl…

Altınordu – Boztepe arasında 28 kabin ile hizmet veren teleferik hattı yapılan ışıklandırma çalışmasıyla renklendirildi. Günümüzde dünyanın önemli kentlerinde bulunan, tarihi değeri olan veya görselliği ön plana çıkmış, o kenti simgeleyen büyük yapılarda uygulanan ışık süslemeleri, Karadeniz’de kendinden çokça söz ettiren teleferik istasyonuna da uygulandı. Neredeyse hayatımızın her alanında kullanılan ışık süslemeleri, kentimizin önemli sembollerinden birisi olan teleferik istasyonunun kabinlerinde yer aldı. 4 farklı renkle donanan 28 kabin, akşam saatlerinde Altınordu ilçesi üzerinde fotografik bir görüntü oluşturdu.  Yapılan çalışma vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilirken, şehir merkezinden teleferik işletmesinin çalıştığı izlenebilir hale getirildi ve akşam saatlerinde şehrin içinden geçen transit araç ve yolcularca da fark edilmesi sağlandı.
Teleferik Işıl Işıl…

Altınordu – Boztepe arasında 28 kabin ile hizmet veren teleferik hattı yapılan ışıklandırma çalışmasıyla renklendirildi.

Günümüzde dünyanın önemli kentlerinde bulunan, tarihi değeri olan veya görselliği ön plana çıkmış, o kenti simgeleyen büyük yapılarda uygulanan ışık süslemeleri, Karadeniz’de kendinden çokça söz ettiren teleferik istasyonuna da uygulandı.

Neredeyse hayatımızın her alanında kullanılan ışık süslemeleri, kentimizin önemli sembollerinden birisi olan teleferik istasyonunun kabinlerinde yer aldı. 4 farklı renkle donanan 28 kabin, akşam saatlerinde Altınordu ilçesi üzerinde fotografik bir görüntü oluşturdu.

 Yapılan çalışma vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilirken, şehir merkezinden teleferik işletmesinin çalıştığı izlenebilir hale getirildi ve akşam saatlerinde şehrin içinden geçen transit araç ve yolcularca da fark edilmesi sağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.