TEKNİK TOPLANTI YAPILDI

Spor 04.05.2018 - 17:56, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3413+ kez okundu.
 

TEKNİK TOPLANTI YAPILDI

Türkiye Bisiklet Federasyonunun 2018 faaliyet takviminde yer alan Yıldız ve Gençler Türkiye Bisiklet Şampiyonası 2. Etap Puanlı Yol Yarışmasının teknik toplantısı gerçekleşti.

Türkiye Bisiklet Federasyonunun 2018 faaliyet takviminde yer alan Yıldız ve Gençler Türkiye Bisiklet Şampiyonası 2. Etap Puanlı Yol Yarışmasının teknik toplantısı gerçekleşti. Teknik toplantıya sayın Vali Yardımcımız Adem Öztürk, PTT İl Müdürü Şinasi Duman, Defterdar Kemalettin Işık, İl Müdürümüz Mustafa Genç ve federasyon temsilcileri katıldı. Toplantıda konuşan İl Müdürümüz Mustafa Genç “Sayın hakemlerimiz, antrenörlerimiz yeşil ile mavinin buluştuğu ilimize hoş geldiniz. İnşallah ilimizden güzel anılarla ayrılırsınız, yarışmalarda sizlere ve sporcularımıza başarılar diliyorum. Federasyon yetkililerimize bu organizasyonu ilimize verdiği için teşekkür ederim. Bisiklet başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere ülkemizde değer gören ve önemi artan bir branş. İlimizde böyle organizasyonların yapılması ilimizdeki ilginin artmasına vesile olacaktır. Her geçen gün artan sporcu sayımızın artmasına katkı sağlayacaktır. Sizleri ilimizde ağırlamaktan mutluyuz. Organizasyona destek veren başta sayın Valimiz Seddar Yavuz’a, vali yardımcımız Adem Öztürk’ e, Büyük Şehir Belediye Başkanımıza, Perşembe Kaymakamımıza, Perşembe Belediye Başkanımıza ve il temsilcimize huzurlarınızda teşekkür ederim.  ” dedi. Toplantıda konuşan sayın Vali Yardımcımız Adem Öztürk, “Spor İl Müdürümüz, federasyonumuzun il temsilcisi, değerli antrenörlerimiz öncelikle bugün burada sizlerle birlikte olmaktan mutluyum ve hepinize hoş geldiniz diyorum. İlimiz son zamanlarda önemli spor etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Bugün de bunu beraber gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bisiklet sporu ülkemizde olduğu gibi ilimizde de büyük ilgi görmeye başladı. İlimizin alt yapısı da başta sahil kesimi olmak üzere bisiklet sporuna çok elverişlidir. Bizlerde sahilde gençlerimizi bisikletle görmekten mutluluk duyuyoruz. Bisiklete olan ilginin artması elbette bizi sevindirmekte. Bu organizasyonun ilimizde yapılmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle sayın Valimizin sizlere başarı ve sevgi dileklerini iletmek istiyorum. Bu spora destek veren başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Spor bakanlığımıza, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze, il temsilcimize, Büyük Şehir Belediyemize huzurlarınızda teşekkür ediyor ve sizlere başarılar diliyorum.” dedi. Yarışma 05-06 Mayıs 2018 tarihlerinde sakin şehir unvanlı Perşembe ilçemizde gerçekleşecektir. Yarışma 30 ilden 300 sporcunun katılımı ile Perşembe Kaymakamlığı önünden start alacaktır.    
Türkiye Bisiklet Federasyonunun 2018 faaliyet takviminde yer alan Yıldız ve Gençler Türkiye Bisiklet Şampiyonası 2. Etap Puanlı Yol Yarışmasının teknik toplantısı gerçekleşti.

Türkiye Bisiklet Federasyonunun 2018 faaliyet takviminde yer alan Yıldız ve Gençler Türkiye Bisiklet Şampiyonası 2. Etap Puanlı Yol Yarışmasının teknik toplantısı gerçekleşti.

Teknik toplantıya sayın Vali Yardımcımız Adem Öztürk, PTT İl Müdürü Şinasi Duman, Defterdar Kemalettin Işık, İl Müdürümüz Mustafa Genç ve federasyon temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan İl Müdürümüz Mustafa Genç “Sayın hakemlerimiz, antrenörlerimiz yeşil ile mavinin buluştuğu ilimize hoş geldiniz. İnşallah ilimizden güzel anılarla ayrılırsınız, yarışmalarda sizlere ve sporcularımıza başarılar diliyorum. Federasyon yetkililerimize bu organizasyonu ilimize verdiği için teşekkür ederim. Bisiklet başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere ülkemizde değer gören ve önemi artan bir branş. İlimizde böyle organizasyonların yapılması ilimizdeki ilginin artmasına vesile olacaktır. Her geçen gün artan sporcu sayımızın artmasına katkı sağlayacaktır. Sizleri ilimizde ağırlamaktan mutluyuz. Organizasyona destek veren başta sayın Valimiz Seddar Yavuz’a, vali yardımcımız Adem Öztürk’ e, Büyük Şehir Belediye Başkanımıza, Perşembe Kaymakamımıza, Perşembe Belediye Başkanımıza ve il temsilcimize huzurlarınızda teşekkür ederim.  ” dedi.

Toplantıda konuşan sayın Vali Yardımcımız Adem Öztürk, “Spor İl Müdürümüz, federasyonumuzun il temsilcisi, değerli antrenörlerimiz öncelikle bugün burada sizlerle birlikte olmaktan mutluyum ve hepinize hoş geldiniz diyorum. İlimiz son zamanlarda önemli spor etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Bugün de bunu beraber gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bisiklet sporu ülkemizde olduğu gibi ilimizde de büyük ilgi görmeye başladı. İlimizin alt yapısı da başta sahil kesimi olmak üzere bisiklet sporuna çok elverişlidir. Bizlerde sahilde gençlerimizi bisikletle görmekten mutluluk duyuyoruz. Bisiklete olan ilginin artması elbette bizi sevindirmekte. Bu organizasyonun ilimizde yapılmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle sayın Valimizin sizlere başarı ve sevgi dileklerini iletmek istiyorum. Bu spora destek veren başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Spor bakanlığımıza, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze, il temsilcimize, Büyük Şehir Belediyemize huzurlarınızda teşekkür ediyor ve sizlere başarılar diliyorum.” dedi.

Yarışma 05-06 Mayıs 2018 tarihlerinde sakin şehir unvanlı Perşembe ilçemizde gerçekleşecektir. Yarışma 30 ilden 300 sporcunun katılımı ile Perşembe Kaymakamlığı önünden start alacaktır.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.