TEKİNTAŞ KİTAP BİZİM EN ÖNEMLİ GIDAMIZDIR

Eğitim 29.03.2017 - 17:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4078+ kez okundu.
 

TEKİNTAŞ KİTAP BİZİM EN ÖNEMLİ GIDAMIZDIR

Altınordu Belediyesi 27 Mart – 2 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphaneler Günü etkinliği kapsamında İl Kütüphaneler Müdürlüğü ile “İnsan Her Yerde Okur” isimli program gerçekleştirdi.

Altınordu Belediye Meydanında gerçekleştirilen kitap okuma etkinliğine Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz, Fatih Evli, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Genç, İl Kütüphane Müdürü Bekir Seçil ve çok sayıda kitapsever katıldı.   Okumanın ve kitapseverliğin önemine vurgu yapan Başkan Engin Tekintaş “ Altınordu ilçemiz başta olmak üzere 81 ilde bugün aynı saate gerçekleşen bu organizasyonun bundan sonrada devam etmesi bizim en büyük arzumuzdur. Kitaplar bizim en iyi dostumuz, en iyi arkadaşımız ve en önemli gıdamızdır. Kitaplar bizim geçmişimiz ile geleceğimiz arasında bağı kuran en önemli araçtır. Onun için kitaplar insanoğlu var olduğu sürece her zaman hayatımızda var olmaya devam edecektir. Bugün yapılan bu etkinliğin ilçemizde ve ülkemizde belli bir haftada değil fırsat bulunan her an yapılması en büyük arzumuz ve temennimizdir” diye konuştu. Etkinlik daha sonra kitapseverlerin kitap okumaları ile sona erdi.
Altınordu Belediyesi 27 Mart – 2 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphaneler Günü etkinliği kapsamında İl Kütüphaneler Müdürlüğü ile “İnsan Her Yerde Okur” isimli program gerçekleştirdi.

Altınordu Belediye Meydanında gerçekleştirilen kitap okuma etkinliğine Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz, Fatih Evli, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Genç, İl Kütüphane Müdürü Bekir Seçil ve çok sayıda kitapsever katıldı.

 

Okumanın ve kitapseverliğin önemine vurgu yapan Başkan Engin Tekintaş “ Altınordu ilçemiz başta olmak üzere 81 ilde bugün aynı saate gerçekleşen bu organizasyonun bundan sonrada devam etmesi bizim en büyük arzumuzdur. Kitaplar bizim en iyi dostumuz, en iyi arkadaşımız ve en önemli gıdamızdır. Kitaplar bizim geçmişimiz ile geleceğimiz arasında bağı kuran en önemli araçtır. Onun için kitaplar insanoğlu var olduğu sürece her zaman hayatımızda var olmaya devam edecektir. Bugün yapılan bu etkinliğin ilçemizde ve ülkemizde belli bir haftada değil fırsat bulunan her an yapılması en büyük arzumuz ve temennimizdir” diye konuştu.

Etkinlik daha sonra kitapseverlerin kitap okumaları ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.