TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR!

Gündem 26.11.2020 - 00:48, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2731+ kez okundu.
 

TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR!

Bilim Kurulu Toplantısının Ardından açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aralarında Ordu'nun da bulunduğu 15 ilde vakaların yüzde 100 oranında arttığını söyledi.

Bilim Kurulu Toplantısının Ardından açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aralarında Ordu'nun da bulunduğu 15 ilde vakaların yüzde 100 oranında arttığını söyledi. Bakan Koca vatandaşları tedbirlere uymaya davet etti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu sonrası düzenlediği basın toplantısında kritik açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, Hafta içerisinde yüzde 50'nin üzerinde vaka artışı olan 15 ilin bulunduğunu söyledi.   Salgınla mücadelede ulusal seferberliğin yanında il il dolaşarak mahalli imkanların harekete geçirdiklerini dile getiren Bakan Koca, "Elimizdeki her türlü aracı kullanmaya çalıştığımız günlerdeyiz. Son hafta içinde yüzde 50'nin üzerinde vaka artışı olan 15 ilimiz var. Hatay, Adana, Osmaniye, Mersin, Artvin, Edirne, Samsun, Kırklareli, Tokat, Trabzon, Aydın, Muğla, Zonguldak, Ordu, Çanakkale'de yüzde 50 ile yüzde 100 arası artışlar oldu. Antalya, Düzce, Tekirdağ bu sınıra yaklaştı. İstanbul, Bursa, Ankara, Kocaeli, Gaziantep'te hasta yoğunluğunu yönetebilmek için sağlık kuruluşlarımız çaba harcıyor." ifadelerini kullandı.  
Bilim Kurulu Toplantısının Ardından açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aralarında Ordu'nun da bulunduğu 15 ilde vakaların yüzde 100 oranında arttığını söyledi.

Bilim Kurulu Toplantısının Ardından açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aralarında Ordu'nun da bulunduğu 15 ilde vakaların yüzde 100 oranında arttığını söyledi. Bakan Koca vatandaşları tedbirlere uymaya davet etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu sonrası düzenlediği basın toplantısında kritik açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, Hafta içerisinde yüzde 50'nin üzerinde vaka artışı olan 15 ilin bulunduğunu söyledi.
 
Salgınla mücadelede ulusal seferberliğin yanında il il dolaşarak mahalli imkanların harekete geçirdiklerini dile getiren Bakan Koca, "Elimizdeki her türlü aracı kullanmaya çalıştığımız günlerdeyiz. Son hafta içinde yüzde 50'nin üzerinde vaka artışı olan 15 ilimiz var. Hatay, Adana, Osmaniye, Mersin, Artvin, Edirne, Samsun, Kırklareli, Tokat, Trabzon, Aydın, Muğla, Zonguldak, Ordu, Çanakkale'de yüzde 50 ile yüzde 100 arası artışlar oldu. Antalya, Düzce, Tekirdağ bu sınıra yaklaştı. İstanbul, Bursa, Ankara, Kocaeli, Gaziantep'te hasta yoğunluğunu yönetebilmek için sağlık kuruluşlarımız çaba harcıyor." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.