TAYFUR GÜRSOY PARKINA YENİ GÖRÜNÜM

Gündem 14.02.2021 - 14:41, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4127+ kez okundu.
 

TAYFUR GÜRSOY PARKINA YENİ GÖRÜNÜM

İlçe sahil bandında yer alan parkta; kaldırım, yürüyüş yolu, aydınlatma, kent mobilyaları ile çocuk oyun gruplarını tamamen yenileyen, genç ve çocukların keyifli vakit geçirebilecekleri alternatif oyun alanları oluşturan Büyükşehir Belediyesi, mahalle sakinlerinin yanı sıra vatandaşlardan da takdir topladı.

Altınordu ilçesinde bulunan Tayfun Gürsoy Parkı, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan düzenleme ve yenileme çalışmalarıyla bambaşka bir görünüm kazandı. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Tayfun Gürsoy Parkı, çocuk ve gençlerin streslerini atacağı, yetişkinlerin de rahatlıkla gezinti yapabileceği bir yer haline getirildi. “DAHA CAZİP, FONKSİYONEL VE SEVİMLİ BİR MEKAN OLDU” Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler sil baştan yinelenen parkın günümüz koşullarına uygun hale getirildiğini söyledi. Başkan Güler şöyle konuştu: “Altınordu ilçemizin en büyük parkı olan Tayfun Gürsoy Parkı’nı daha modern ve estetik bir görünüme kavuşturduk. Yeşil alandan yürüyüş yoluna, kent mobilyalarından çocuk oyun alanlarına ve aydınlatmaya kadar ömrünü tamamlamış her alanı sil baştan yenileyerek günümüz koşullarına uygun hale getirdik. Gençlerimiz için basketbol ve voleybol gibi sporların yapılabileceği çok amaçlı 4 adet spor sahaları hazırladık. Aynı zamanda geleneksel oyunların haricinde satranç alanları da yaptık. Yapılan bu çalışmalarla birlikte Tayfun Gürsoy Parkı çocuklar, gençler ve yetişkinler için daha cazip, fonksiyonel ve sevimli bir mekân haline gelmiş oldu. Böylece Ordu’da hayata geçirdiğimiz yatırımlarımızla sadece Türkiye’de değil, dünyada da dikkat çeken örnek bir il olmaya devam ediyoruz. Tayfun Gürsoy Parkı şimdi daha güzel oldu.” “BURADA ENERJİMİZİ VE STRESİMİZİ ATACAĞIZ” Tayfun Gürsoy’da yapılan çalışmalarla birlikte spor sahalarının sayısının artığını ifade eden Ordulu gençler, “Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu bu oyun sahaları biz gençler ve sporcular için güzel bir yer oldu. Vakit geçirebileceğimiz, eğlenebileceğimiz ve spor yapabileceğimiz yerler azdı. Ama buraya yapılan sahalarla birlikte aktiviteleri gerçekleştireceğimiz alanların sayısı arttı. Burada enerjimizi ve stresimizi atacağız. Yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular. “RAHATLIKLA SPOR YAPIP, GEZEBİLECEKLER” Daha öncesinde parkın ışıklandırması olmadığı için vatandaşların rahatsızlık duyduğunu belirten Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Nazım Felek, “Tayfun Gürsoy Parkı ilimize ve mahallemize yakışan bir mekân oldu. Daha öncesinde ışıklandırması pek olmayan bu yerde vatandaşlarımız gezmekte sıkıntı çekiliyorlardı. Ama şimdi yapılan çalışmalarla vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla ışıl ışıl bir ortamda spor yapabilecek, gezebilecekler. A’dan Z’ye emeği olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
İlçe sahil bandında yer alan parkta; kaldırım, yürüyüş yolu, aydınlatma, kent mobilyaları ile çocuk oyun gruplarını tamamen yenileyen, genç ve çocukların keyifli vakit geçirebilecekleri alternatif oyun alanları oluşturan Büyükşehir Belediyesi, mahalle sakinlerinin yanı sıra vatandaşlardan da takdir topladı.

Altınordu ilçesinde bulunan Tayfun Gürsoy Parkı, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan düzenleme ve yenileme çalışmalarıyla bambaşka bir görünüm kazandı.
Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Tayfun Gürsoy Parkı, çocuk ve gençlerin streslerini atacağı, yetişkinlerin de rahatlıkla gezinti yapabileceği bir yer haline getirildi.
“DAHA CAZİP, FONKSİYONEL VE SEVİMLİ BİR MEKAN OLDU”
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler sil baştan yinelenen parkın günümüz koşullarına uygun hale getirildiğini söyledi.
Başkan Güler şöyle konuştu:
“Altınordu ilçemizin en büyük parkı olan Tayfun Gürsoy Parkı’nı daha modern ve estetik bir görünüme kavuşturduk. Yeşil alandan yürüyüş yoluna, kent mobilyalarından çocuk oyun alanlarına ve aydınlatmaya kadar ömrünü tamamlamış her alanı sil baştan yenileyerek günümüz koşullarına uygun hale getirdik. Gençlerimiz için basketbol ve voleybol gibi sporların yapılabileceği çok amaçlı 4 adet spor sahaları hazırladık. Aynı zamanda geleneksel oyunların haricinde satranç alanları da yaptık. Yapılan bu çalışmalarla birlikte Tayfun Gürsoy Parkı çocuklar, gençler ve yetişkinler için daha cazip, fonksiyonel ve sevimli bir mekân haline gelmiş oldu. Böylece Ordu’da hayata geçirdiğimiz yatırımlarımızla sadece Türkiye’de değil, dünyada da dikkat çeken örnek bir il olmaya devam ediyoruz. Tayfun Gürsoy Parkı şimdi daha güzel oldu.”
“BURADA ENERJİMİZİ VE STRESİMİZİ ATACAĞIZ”
Tayfun Gürsoy’da yapılan çalışmalarla birlikte spor sahalarının sayısının artığını ifade eden Ordulu gençler, “Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu bu oyun sahaları biz gençler ve sporcular için güzel bir yer oldu. Vakit geçirebileceğimiz, eğlenebileceğimiz ve spor yapabileceğimiz yerler azdı. Ama buraya yapılan sahalarla birlikte aktiviteleri gerçekleştireceğimiz alanların sayısı arttı. Burada enerjimizi ve stresimizi atacağız. Yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.
“RAHATLIKLA SPOR YAPIP, GEZEBİLECEKLER”
Daha öncesinde parkın ışıklandırması olmadığı için vatandaşların rahatsızlık duyduğunu belirten Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Nazım Felek, “Tayfun Gürsoy Parkı ilimize ve mahallemize yakışan bir mekân oldu. Daha öncesinde ışıklandırması pek olmayan bu yerde vatandaşlarımız gezmekte sıkıntı çekiliyorlardı. Ama şimdi yapılan çalışmalarla vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla ışıl ışıl bir ortamda spor yapabilecek, gezebilecekler. A’dan Z’ye emeği olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.