“TARİHE ALTIN HARFLERLE NAKŞEDİLECEK BİRZAFERE İMZA ATTILAR”

Gündem 15.07.2022 - 08:21, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3161+ kez okundu.
 

“TARİHE ALTIN HARFLERLE NAKŞEDİLECEK BİRZAFERE İMZA ATTILAR”

Vali Tuncay Sonel 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı yayınladı.

Vali Tuncay Sonel 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı yayınladı. Vali Sonel mesajında; ‘Devletimizi, demokrasimizi, milli birlik ve beraberliğimizi, anayasal düzeni ve özgürlüklerimizi hedef alarak, ülkemizin bekasını ve bölünmez bütünlüğünü parçalamaya yönelik FETÖ terör örgütü tarafından yapılan 15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. yıl dönümünde; milletçe tek yürek olup eşine az rastlanır bir kahramanlık destanı yazmış olmanın onur ve gururunu hep birlikte bir kez daha idrak etmekteyiz. Rengini şehitlerimizin kanından alan beyaz ay yıldızlı al bayrağımızın gölgesi altında sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşamaya ant içmiş aziz milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Gazi Meclisimiz, ordumuzun sağduyulu vatanperver komutanları, askerimiz, jandarmamız, polisimiz ve aziz milletimizle bir bütün olarak hainlere karşı mertçe, dik durarak, tanklara karşı vücutlarını siper ederek, canları pahasına hain kalkışmayı engellemiş ve devlet-millet bütünleşmesi ile tarihe altın harflerle nakşedilecek bir zafere imza atmışlardır. Bir milletin asıl gücünün tankı, tüfeği, helikopteri değil, ‘ya istiklal ya ölüm’ diyerek, vatan için ölüme koşan imanlı ve inançlı insanları olduğunu bilmeyenler, gözlerini kırpmadan milletin üzerine ateş ederek, milletin korkacağını, meydan ve sokakları kendilerine bırakıp evlerine çekileceğini sandılar. Fakat milletimiz, üzerine açılan ateşlere, atılan bombalara, yöneltilen tehditlere, gözlerinin önünde şehit olan insanlara rağmen asla geri adım atmamış, meydanı hain FETÖ’cü darbecilere bırakmamıştır. Bugün bizlere düşen, tarihimizden aldığımız güçle ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak,Türkiye sevdamız için birlik beraberlik içerisinde çalışmaya devam etmektir. Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz’un yıl dönümünde; bizlere istiklalimizi ve istikbalimizi sağlayan Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onun kahraman silah arkadaşlarını; kalpleri iman ve ülke sevgisiyle dolu olarak vatan, millet, bayrak, istiklal ve bütün mukaddes değerleri uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden 15 Temmuz dâhil tüm şehitlerimiz ile aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi bir kez daha sonsuz minnet, şükran, rahmet ve saygıyla yâd ediyoruz. Yaşayan kahraman gazilerimize de sağlık, mutluluk içinde bir hayat temenni ediyoruz.” dedi.  
Vali Tuncay Sonel 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı yayınladı.

Vali Tuncay Sonel 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı yayınladı.

Vali Sonel mesajında; ‘Devletimizi, demokrasimizi, milli birlik ve beraberliğimizi, anayasal düzeni ve özgürlüklerimizi hedef alarak, ülkemizin bekasını ve bölünmez bütünlüğünü parçalamaya yönelik FETÖ terör örgütü tarafından yapılan 15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. yıl dönümünde; milletçe tek yürek olup eşine az rastlanır bir kahramanlık destanı yazmış olmanın onur ve gururunu hep birlikte bir kez daha idrak etmekteyiz.

Rengini şehitlerimizin kanından alan beyaz ay yıldızlı al bayrağımızın gölgesi altında sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşamaya ant içmiş aziz milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Gazi Meclisimiz, ordumuzun sağduyulu vatanperver komutanları, askerimiz, jandarmamız, polisimiz ve aziz milletimizle bir bütün olarak hainlere karşı mertçe, dik durarak, tanklara karşı vücutlarını siper ederek, canları pahasına hain kalkışmayı engellemiş ve devlet-millet bütünleşmesi ile tarihe altın harflerle nakşedilecek bir zafere imza atmışlardır.

Bir milletin asıl gücünün tankı, tüfeği, helikopteri değil, ‘ya istiklal ya ölüm’ diyerek, vatan için ölüme koşan imanlı ve inançlı insanları olduğunu bilmeyenler, gözlerini kırpmadan milletin üzerine ateş ederek, milletin korkacağını, meydan ve sokakları kendilerine bırakıp evlerine çekileceğini sandılar. Fakat milletimiz, üzerine açılan ateşlere, atılan bombalara, yöneltilen tehditlere, gözlerinin önünde şehit olan insanlara rağmen asla geri adım atmamış, meydanı hain FETÖ’cü darbecilere bırakmamıştır.

Bugün bizlere düşen, tarihimizden aldığımız güçle ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak,Türkiye sevdamız için birlik beraberlik içerisinde çalışmaya devam etmektir. Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz’un yıl dönümünde; bizlere istiklalimizi ve istikbalimizi sağlayan Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onun kahraman silah arkadaşlarını; kalpleri iman ve ülke sevgisiyle dolu olarak vatan, millet, bayrak, istiklal ve bütün mukaddes değerleri uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden 15 Temmuz dâhil tüm şehitlerimiz ile aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi bir kez daha sonsuz minnet, şükran, rahmet ve saygıyla yâd ediyoruz. Yaşayan kahraman gazilerimize de sağlık, mutluluk içinde bir hayat temenni ediyoruz.” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.