SÜRE UZADI

30.03.2020 - 00:24, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3308+ kez okundu.
 

SÜRE UZADI

Diyanet İşleri Başkanlığı, Kur’an kursları, Dini Yüksek İhtisas ve Hizmet İçi Eğitim Merkezleri’ndeki eğitimlere 29 Mart 2020 tarihine kadar verdiği arayı, 3 Mayıs 2020 tarihine kadar uzattı

Diyanet İşleri Başkanlığı, Kur’an kursları, Dini Yüksek İhtisas ve Hizmet İçi Eğitim Merkezleri’ndeki eğitimlere 29 Mart 2020 tarihine kadar verdiği arayı, 3 Mayıs 2020 tarihine kadar uzattı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın imzasıyla müftülüklere ve eğitim merkezlerine gönderilen yazıda, Dini Yüksek İhtisas Merkezleri’ndeki hizmet içi eğitim ihtisas kursu, hazırlık ve ihtisas dönemlerindeki eğitimin, 30 Mart – 03 Mayıs 2020 tarihleri arasında eğitim merkezlerinin koordinasyonunda uzaktan eğitim yoluyla, dijital uygulamalar üzerinden yapılması istenildi. Ayrıca hafızlık yapan öğrencilerden temel öğretim, hafızlık eğitimi, hafızlık tekrar ve talim bölümlerine kayıtlı olanların eğitimleri de bu tarihler arasında uzaktan eğitim yoluyla dijital uygulamalar üzerinden yapılacak. İhtiyaç Odaklı ve 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında ise öğrencilerin süreçten kopmaması için rehberlik çalışmaları yapılacak.    
Diyanet İşleri Başkanlığı, Kur’an kursları, Dini Yüksek İhtisas ve Hizmet İçi Eğitim Merkezleri’ndeki eğitimlere 29 Mart 2020 tarihine kadar verdiği arayı, 3 Mayıs 2020 tarihine kadar uzattı

Diyanet İşleri Başkanlığı, Kur’an kursları, Dini Yüksek İhtisas ve Hizmet İçi Eğitim Merkezleri’ndeki eğitimlere 29 Mart 2020 tarihine kadar verdiği arayı, 3 Mayıs 2020 tarihine kadar uzattı.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın imzasıyla müftülüklere ve eğitim merkezlerine gönderilen yazıda, Dini Yüksek İhtisas Merkezleri’ndeki hizmet içi eğitim ihtisas kursu, hazırlık ve ihtisas dönemlerindeki eğitimin, 30 Mart – 03 Mayıs 2020 tarihleri arasında eğitim merkezlerinin koordinasyonunda uzaktan eğitim yoluyla, dijital uygulamalar üzerinden yapılması istenildi.
Ayrıca hafızlık yapan öğrencilerden temel öğretim, hafızlık eğitimi, hafızlık tekrar ve talim bölümlerine kayıtlı olanların eğitimleri de bu tarihler arasında uzaktan eğitim yoluyla dijital uygulamalar üzerinden yapılacak. İhtiyaç Odaklı ve 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında ise öğrencilerin süreçten kopmaması için rehberlik çalışmaları yapılacak.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.