ŞUBE BAŞKANLARIYLA TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

10.04.2018 - 09:39, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3911+ kez okundu.
 

ŞUBE BAŞKANLARIYLA TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Altınordu Kaymakam Niyazi Erten Başkanlığında, Nisan Ayı İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi.

Altınordu Kaymakam Niyazi Erten Başkanlığında, Nisan Ayı İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi. Nisan Ayı İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısında, Ordu Valiliği öncülüğünde uygulamaya konulan, Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) Projesi’nin tanıtımı yapıldı.  Kaymakam Erten, İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısında “ÖNEM Projesinin” önemliliğini anlattı.  İl genelinde ve Altınordu ilçesinde öğrenim gören ve özel nedenlere sahip olan çocuklara yönelik hazırlanan ÖNEM projesi tanıtımı, kaymakamlık toplantı salonunda yapıldı. Toplantının açılışını yapan Kaymakam Erten, katılımcılara proje hakkında bilgiler vererek, projenin faydalarından bahsetti. Özel nedenli çocuklara sahip çıkmak ve destek olmak amacıyla böyle bir proje başlatıldığını aktaran, Kaymakam Erten, “Boşanmış ailelerin çocuklarının, annesiz ve babasız olan çocukların, aileden kopmuş olan çocukların kısacası özel nedenli olan çocukların, daha üst düzey bir ilgi ve alaka ile topluma entegrasyonu sağlaması, sorunlarını gidermesi, maddi ve manevi destek olunması, bu çocukları sorunları ile baş başa bırakmamak, onlara sahip çıkmak amacıyla hazırlanmış ve yürürlüğe koyulmuş bir projedir” dedi.  Kaymakam Erten, bu proje çerçevesinde tüm İlçe Müdürlüklerimizin paydaş olarak çalışmasını ve gereken özverinin gösterilmesini, ayrıca Kurum Müdürlerine kendi bünyelerinde toplantı yaparak, “ÖNEM Projesi” hakkında gerekli bilinçlendirme yapılarak konu hakkında hassasiyet gösterilmesi talimatını verdi.  Daha sonra; İlçe kurum müdürlerince kurumlarının yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgilendirmeler de bulunuldu.  Kaymakam Erten, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun önemini belirtti. Toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine iş ve işlemlerin hızlı ve etkin bir şekilde yürütülmesi ile iş birliği gerektiren ve ortak konularda uyumlu çalışmaları konusunda talimat verdi.    
Altınordu Kaymakam Niyazi Erten Başkanlığında, Nisan Ayı İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi.

Altınordu Kaymakam Niyazi Erten Başkanlığında, Nisan Ayı İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi.
Nisan Ayı İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısında, Ordu Valiliği öncülüğünde uygulamaya konulan, Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) Projesi’nin tanıtımı yapıldı. 
Kaymakam Erten, İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısında “ÖNEM Projesinin” önemliliğini anlattı. 
İl genelinde ve Altınordu ilçesinde öğrenim gören ve özel nedenlere sahip olan çocuklara yönelik hazırlanan ÖNEM projesi tanıtımı, kaymakamlık toplantı salonunda yapıldı. Toplantının açılışını yapan Kaymakam Erten, katılımcılara proje hakkında bilgiler vererek, projenin faydalarından bahsetti. Özel nedenli çocuklara sahip çıkmak ve destek olmak amacıyla böyle bir proje başlatıldığını aktaran, Kaymakam Erten, “Boşanmış ailelerin çocuklarının, annesiz ve babasız olan çocukların, aileden kopmuş olan çocukların kısacası özel nedenli olan çocukların, daha üst düzey bir ilgi ve alaka ile topluma entegrasyonu sağlaması, sorunlarını gidermesi, maddi ve manevi destek olunması, bu çocukları sorunları ile baş başa bırakmamak, onlara sahip çıkmak amacıyla hazırlanmış ve yürürlüğe koyulmuş bir projedir” dedi.
 Kaymakam Erten, bu proje çerçevesinde tüm İlçe Müdürlüklerimizin paydaş olarak çalışmasını ve gereken özverinin gösterilmesini, ayrıca Kurum Müdürlerine kendi bünyelerinde toplantı yaparak, “ÖNEM Projesi” hakkında gerekli bilinçlendirme yapılarak konu hakkında hassasiyet gösterilmesi talimatını verdi. 
Daha sonra; İlçe kurum müdürlerince kurumlarının yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgilendirmeler de bulunuldu.
 Kaymakam Erten, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun önemini belirtti. Toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine iş ve işlemlerin hızlı ve etkin bir şekilde yürütülmesi ile iş birliği gerektiren ve ortak konularda uyumlu çalışmaları konusunda talimat verdi.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.