SU ÜRÜNLERİ DENETİMİNE DEVAM

Gündem 30.08.2018 - 12:45, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3850+ kez okundu.
 

SU ÜRÜNLERİ DENETİMİNE DEVAM

Balık stoklarının korunması ve sürdürülebilir balıkçılığın sağlanması amacıyla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü su ürünleri denetim ekipleri tarafından su ürünleri denetimleri aralıksız devam etmektedir.

Balık stoklarının korunması ve sürdürülebilir balıkçılığın sağlanması amacıyla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü  su ürünleri denetim ekipleri tarafından su ürünleri denetimleri aralıksız devam etmektedir. 2018 yılının ilk sekiz ayında, karaya çıkış noktalarında, denizde ve iç sularda, balıkçı barınak ve çekek yerlerinde, su ürünleri perakende satış yerlerinde, yol güzergâhlarında ve balık halinde toplam 500 adet denetim gerçekleştirildi. Bu denetimler sonucunda; avlanma yasaklarına uymayan, yasak boydaki su ürünleri satan 49 kişiye idari para cezası uygulanmıştır. Denetimler sonucunda muhtelif miktarda av aracına (pinter, tırıvırı, misina ağ, kalkan ağı, trol ağı, algarna) ve su ürünlerine ( palamut, barbunya, orkinos, istavrit, mezgit ve deniz salyangozuna) el konuldu. Balık stoklarını korumak ve sürdürülebilir balıkçılığı sağlamak açısından İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak yaptığımız denetimlerde amacımız balıkçılarımıza ceza kesmek değil balık stoklarını korumak ve sürdürülebilir balıkçılığı sağlamaktır. Aynı zamanda günü kurtarmak değil geleceği kurtarmak olup gelecek nesilleri su ürünlerinden mahrum bırakmamaktır. İl Müdürlüğü, Ordu İl Jandarma Komutanlığı, Ordu İl Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Fatsa 97 Bot Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Gülyalı SAGET-6 Komutanlığı tarafından ortaklaşa olarak denizde, içsularda, balıkçı barınak ve çekek yerlerinde,  yol kontrol noktalarında, su ürünleri perakende satış yerlerinde ve balık halinde denetimlerimiz aralıksız devam edecektir.  
Balık stoklarının korunması ve sürdürülebilir balıkçılığın sağlanması amacıyla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü su ürünleri denetim ekipleri tarafından su ürünleri denetimleri aralıksız devam etmektedir.
Balık stoklarının korunması ve sürdürülebilir balıkçılığın sağlanması amacıyla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü  su ürünleri denetim ekipleri tarafından su ürünleri denetimleri aralıksız devam etmektedir.
2018 yılının ilk sekiz ayında, karaya çıkış noktalarında, denizde ve iç sularda, balıkçı barınak ve çekek yerlerinde, su ürünleri perakende satış yerlerinde, yol güzergâhlarında ve balık halinde toplam 500 adet denetim gerçekleştirildi.
Bu denetimler sonucunda; avlanma yasaklarına uymayan, yasak boydaki su ürünleri satan 49 kişiye idari para cezası uygulanmıştır. Denetimler sonucunda muhtelif miktarda av aracına (pinter, tırıvırı, misina ağ, kalkan ağı, trol ağı, algarna) ve su ürünlerine ( palamut, barbunya, orkinos, istavrit, mezgit ve deniz salyangozuna) el konuldu.
Balık stoklarını korumak ve sürdürülebilir balıkçılığı sağlamak açısından İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak yaptığımız denetimlerde amacımız balıkçılarımıza ceza kesmek değil balık stoklarını korumak ve sürdürülebilir balıkçılığı sağlamaktır. Aynı zamanda günü kurtarmak değil geleceği kurtarmak olup gelecek nesilleri su ürünlerinden mahrum bırakmamaktır.
İl Müdürlüğü, Ordu İl Jandarma Komutanlığı, Ordu İl Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Fatsa 97 Bot Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Gülyalı SAGET-6 Komutanlığı tarafından ortaklaşa olarak denizde, içsularda, balıkçı barınak ve çekek yerlerinde,  yol kontrol noktalarında, su ürünleri perakende satış yerlerinde ve balık halinde denetimlerimiz aralıksız devam edecektir.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.