SU ÜRÜNLERİ DENETİMİ

Gündem 24.09.2018 - 11:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4036+ kez okundu.
 

SU ÜRÜNLERİ DENETİMİ

Son 4 gün içinde gece yapılan yol kontrollerinde 122 kg su ürününe el konularak, 3 kişiye idari para cezası uygulandı

Ordu  Tarım Ve Orman Müdürlüğü  su ürünleri denetim ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda deniz ve iç sularda, balıkçı barınak ve çekek yerleri ile su ürünleri perakende satış yerlerinde yapılan denetimlerin yanında ekiplerimiz gece yol denetimlerinde devam etmektedir. Özellikle nakil araçları ile il dışından gelen avlanabilir asgari boydan küçük su ürünlerinin ilimize girişini engellemek amacıyla yoğun bir şekilde gece yol denetimleri gerçekleştirilmiş ve son 4 gün içerisinde 21 adet denetim yapılmıştır. Bu denetimler sonucunda 80 kg mezgit, 30 kg lüfer ve12 kg barbunya balığı olmak üzere toplamda 122 kg su ürününe el konulmuş ve avlanabilir yasak boydaki su ürünlerinin naklini yapan 3 kişiye idari para cezası uygulanmıştır. Aynı zamanda denizlerimizde av baskısını azaltmak amacıyla yapılan denetimler sonucunda Gülyalı ilçesi açıklarında uzatma ağları ile ruhsatsız su ürünleri avcılığı yapan 1 balıkçı teknesine de idari para cezası uygulanmıştır. Sürdürülebilir balıkçılık için bundan sonra da İl Tarım Ve Orman Müdürlüğümüz denetimlerine aynı titizlikle mesai mefhumu gözetmeksizin devam edecektir.
Son 4 gün içinde gece yapılan yol kontrollerinde 122 kg su ürününe el konularak, 3 kişiye idari para cezası uygulandı

Ordu  Tarım Ve Orman Müdürlüğü  su ürünleri denetim ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda deniz ve iç sularda, balıkçı barınak ve çekek yerleri ile su ürünleri perakende satış yerlerinde yapılan denetimlerin yanında ekiplerimiz gece yol denetimlerinde devam etmektedir. Özellikle nakil araçları ile il dışından gelen avlanabilir asgari boydan küçük su ürünlerinin ilimize girişini engellemek amacıyla yoğun bir şekilde gece yol denetimleri gerçekleştirilmiş ve son 4 gün içerisinde 21 adet denetim yapılmıştır. Bu denetimler sonucunda 80 kg mezgit, 30 kg lüfer ve12 kg barbunya balığı olmak üzere toplamda 122 kg su ürününe el konulmuş ve avlanabilir yasak boydaki su ürünlerinin naklini yapan 3 kişiye idari para cezası uygulanmıştır. Aynı zamanda denizlerimizde av baskısını azaltmak amacıyla yapılan denetimler sonucunda Gülyalı ilçesi açıklarında uzatma ağları ile ruhsatsız su ürünleri avcılığı yapan 1 balıkçı teknesine de idari para cezası uygulanmıştır.

Sürdürülebilir balıkçılık için bundan sonra da İl Tarım Ve Orman Müdürlüğümüz denetimlerine aynı titizlikle mesai mefhumu gözetmeksizin devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.