SU FATURALARI EL YAKIYOR!

Gündem 14.07.2020 - 15:30, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3777+ kez okundu.
 

SU FATURALARI EL YAKIYOR!

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak,’Covid-19 döneminde ortalamaya göre gönderilen faturalardan sonra sayaç okuma işlemine başlanmış olup, o dönemde ödenen faturalar dikkate alınmamış tekrar fatura edilmiş’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi  Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak,’Covid-19 döneminde ortalamaya göre gönderilen faturalardan sonra sayaç okuma işlemine başlanmış olup, o dönemde ödenen faturalar dikkate alınmamış  tekrar fatura edilmiş’  dedi. Su faturalarının cep yaktığını dile getiren, CHP Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak, halkın sesinin duyulmasını isteyerek; “Covid-19 döneminde ortalamaya göre gönderilen faturalardan sonra sayaç okuma işlemine başlanmış olup, o dönemde ödenen faturalar dikkate alınmamış tekrar fatura edilmiş, halkın haykırışlarına kulak kapatılmış, OSKİ ödeme noktalarında bir tek yaka paça dışarı atılmadıkları kalmış, sorulan sorular cevapsız bırakılmıştır. Ordu’ya atama usulü gelenler halkın dilinden nasıl anlasın? Seçilme korkusu olmayanlar halkın içine nasıl karışsın? Halkın sesine kulak verilmeli, konu kamuoyu önünde açıklık getirilmeli ve halkın mağduriyeti giderilmelidir. Bu süreçte halkımızın yalnız olmadığını bir kez daha hatırlatır, konunun takipçisi olacağımızı bildirmek isteriz.” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak,’Covid-19 döneminde ortalamaya göre gönderilen faturalardan sonra sayaç okuma işlemine başlanmış olup, o dönemde ödenen faturalar dikkate alınmamış tekrar fatura edilmiş’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi  Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak,’Covid-19 döneminde ortalamaya göre gönderilen faturalardan sonra sayaç okuma işlemine başlanmış olup, o dönemde ödenen faturalar dikkate alınmamış  tekrar fatura edilmiş’  dedi.
Su faturalarının cep yaktığını dile getiren, CHP Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak, halkın sesinin duyulmasını isteyerek; “Covid-19 döneminde ortalamaya göre gönderilen faturalardan sonra sayaç okuma işlemine başlanmış olup, o dönemde ödenen faturalar dikkate alınmamış tekrar fatura edilmiş, halkın haykırışlarına kulak kapatılmış, OSKİ ödeme noktalarında bir tek yaka paça dışarı atılmadıkları kalmış, sorulan sorular cevapsız bırakılmıştır. Ordu’ya atama usulü gelenler halkın dilinden nasıl anlasın? Seçilme korkusu olmayanlar halkın içine nasıl karışsın? Halkın sesine kulak verilmeli, konu kamuoyu önünde açıklık getirilmeli ve halkın mağduriyeti giderilmelidir. Bu süreçte halkımızın yalnız olmadığını bir kez daha hatırlatır, konunun takipçisi olacağımızı bildirmek isteriz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.