STADIN YÜZDE 80'NI TAMAM

Spor 16.05.2018 - 13:27, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3258+ kez okundu.
 

STADIN YÜZDE 80'NI TAMAM

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Durugöl Mahallesi'nde yapımı devam eden yeni stadın inşaatında incelemelerde bulundu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Durugöl Mahallesi'nde yapımı devam eden yeni stadın inşaatında incelemelerde bulundu.  Başkan Enver Yılmaz, “Ordu ilimizde UEFA standartlarında yapılan ve yaklaşık 280 işçinin çalıştığı bu stadımızı, en kısa sürede sporseverlerin hizmetine sunmaya gayret edeceğiz" dedi.  YÜZDE 80’İ TAMAMLANDI Ziyarette statla ilgili firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Yılmaz, 20 bin seyirci kapasiteli stadın sorunsuz bir şekilde ilerlediğini söyleyerek, “Stadımız genel hatlarıyla yüzde 80 oranında tamamlandı. İnşaatın başlamasından bu yana henüz bir yıl dolmamasına rağmen gelinen süreç oldukça memnuniyet verici" diye konuştu.  280 İŞÇİ ÇALIŞIYOR Türkiye'de bu hızla devam eden başka bir inşaatın olmadığına vurgu yapan Başkan Enver Yılmaz, “Yetkili firma, stadın Ağustos ayında tamamlanmasını öngörüyor ancak biz buna biraz opsiyon sağlayabiliriz. Özellikle önümüzdeki günlerde serilen çimin futbola elverişli olup olmaması, bir iki ay vakit alabilecek gibi ancak her şeye rağmen yaklaşık 280 işçinin çalıştığı bu stadımızı en kısa sürede sporseverlerin hizmetine sunmaya gayret edeceğiz" şeklinde konuştu.  FINDIK FİGÜRLÜ STAD ÖNÜMÜZDEKİ SEZONA YETİŞECEK Stadın özellikleri hakkında da bilgi veren Başkan Yılmaz, "Stat projesinde 500 araçlık otopark yer alıyor, ayrıca 16 adet asansör ve 20 adet loca bulunacak. Zemini alttan ısıtmalı olacak stadın çevresi, mor ve beyaz renklerle donatılacak. İnşallah fındık figürlü olacak stadımız önümüzdeki sezona yetiştirilecek" ifadelerini kullandı. ORDULULARA MUAZZAM BİR TESİS YAPIYORUZ Başkan Enver Yılmaz, stadın hizmete girmesiyle birlikte Yeni Orduspor'un da güzel başarılara imza atacağını belirterek, "Ordulu hemşehrilerimizden tek beklentimiz, statları ve takımlarına sahip çıkmaları. Gelsinler tribünleri doldursunlar. Onlara muazzam bir tesis inşa ediyoruz. Böyle bir tesiste maç izlemenin keyfine varsınlar" dedi. STADI ORDU’MUZA KAZANDIRAN CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ Yeni Ordu Stadının mimari açıdan adeta şaheser olduğunun altını çizen Başkan Yılmaz, "Yaklaşık 150 milyon TL yatırımla yapılan bu tesisi ilimize kazandıran başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, hükümetimize ve Gençlik ve Spor Bakanlığına çok teşekkür ediyoruz" açıklamasında bulundu.  Başkan Enver Yılmaz, stadın açılmasıyla birlikte önemli spor organizasyonlarının Ordu'ya alınabilmesi için girişimlerin sürdürüldüğünü sözlerine ekledi.  
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Durugöl Mahallesi'nde yapımı devam eden yeni stadın inşaatında incelemelerde bulundu.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Durugöl Mahallesi'nde yapımı devam eden yeni stadın inşaatında incelemelerde bulundu. 
Başkan Enver Yılmaz, “Ordu ilimizde UEFA standartlarında yapılan ve yaklaşık 280 işçinin çalıştığı bu stadımızı, en kısa sürede sporseverlerin hizmetine sunmaya gayret edeceğiz" dedi. 
YÜZDE 80’İ TAMAMLANDI
Ziyarette statla ilgili firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Yılmaz, 20 bin seyirci kapasiteli stadın sorunsuz bir şekilde ilerlediğini söyleyerek, “Stadımız genel hatlarıyla yüzde 80 oranında tamamlandı. İnşaatın başlamasından bu yana henüz bir yıl dolmamasına rağmen gelinen süreç oldukça memnuniyet verici" diye konuştu. 
280 İŞÇİ ÇALIŞIYOR
Türkiye'de bu hızla devam eden başka bir inşaatın olmadığına vurgu yapan Başkan Enver Yılmaz, “Yetkili firma, stadın Ağustos ayında tamamlanmasını öngörüyor ancak biz buna biraz opsiyon sağlayabiliriz. Özellikle önümüzdeki günlerde serilen çimin futbola elverişli olup olmaması, bir iki ay vakit alabilecek gibi ancak her şeye rağmen yaklaşık 280 işçinin çalıştığı bu stadımızı en kısa sürede sporseverlerin hizmetine sunmaya gayret edeceğiz" şeklinde konuştu. 
FINDIK FİGÜRLÜ STAD ÖNÜMÜZDEKİ SEZONA YETİŞECEK
Stadın özellikleri hakkında da bilgi veren Başkan Yılmaz, "Stat projesinde 500 araçlık otopark yer alıyor, ayrıca 16 adet asansör ve 20 adet loca bulunacak. Zemini alttan ısıtmalı olacak stadın çevresi, mor ve beyaz renklerle donatılacak. İnşallah fındık figürlü olacak stadımız önümüzdeki sezona yetiştirilecek" ifadelerini kullandı.
ORDULULARA MUAZZAM BİR TESİS YAPIYORUZ
Başkan Enver Yılmaz, stadın hizmete girmesiyle birlikte Yeni Orduspor'un da güzel başarılara imza atacağını belirterek, "Ordulu hemşehrilerimizden tek beklentimiz, statları ve takımlarına sahip çıkmaları. Gelsinler tribünleri doldursunlar. Onlara muazzam bir tesis inşa ediyoruz. Böyle bir tesiste maç izlemenin keyfine varsınlar" dedi.
STADI ORDU’MUZA KAZANDIRAN CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Yeni Ordu Stadının mimari açıdan adeta şaheser olduğunun altını çizen Başkan Yılmaz, "Yaklaşık 150 milyon TL yatırımla yapılan bu tesisi ilimize kazandıran başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, hükümetimize ve Gençlik ve Spor Bakanlığına çok teşekkür ediyoruz" açıklamasında bulundu. 
Başkan Enver Yılmaz, stadın açılmasıyla birlikte önemli spor organizasyonlarının Ordu'ya alınabilmesi için girişimlerin sürdürüldüğünü sözlerine ekledi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.