SPORCULARA MALZEME DESTEĞİ

Spor 29.11.2018 - 12:39, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2261+ kez okundu.
 

SPORCULARA MALZEME DESTEĞİ

Ordu Sporcu Eğitim Merkezi sınavlarını kazanıp Merkeze yerleşen 80 sporcuya Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Spor Malzemesi dağıtıldı.

Ordu Sporcu Eğitim Merkezi sınavlarını kazanıp Merkeze yerleşen 80 sporcuya Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Spor Malzemesi dağıtıldı. Ordu Gençlik Merkezi Konferans Salonunda yapılan programa Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Sporcu Eğitim Merkezi Müdürü Nevzat Akman, antrenörler ve sporcular katıldı. İl  Müdürü Mustafa Genç yaptığı açıklamada; “2018 -2019 öğretim yılının başlaması ile sporcu eğitim merkezimizin sporcu sayısının arttığını, gündüzlü ve yatılı olmak üzere üç farklı branşta eğitim görüldüğünü söyledi.Gençlik ve Spor Bakanlığımız son yıllarda spor a büyük yatırımlar yaptı.Buradaki amaç ülkemizi en üst düzeyde yurtdışında temsil edip bayrağımızı dalgalandırmak olduğunu bu kapsamda da spora ve sporculara çok büyük desteklerin verildiğini ayrıca başarılı sporcuların Sporcu Eğitim Merkezi ne girip spor malzemelerinin Gençlik ve spor Bakanlığı tarafından karşılandığını ayrıca yıldızlar katagorisine geldiği zamanda burs bağlandığını ve Bakanlığımızın sporculara başarılı olmaları için maddi manevi tüm destekleri verdiğini söyledi.  Ayrıca sporculara öğütlerde bulunan İl Müdürü Mustafa Genç; Wn büyük başarı yakalamanın sizlerin elinde olduğunu antrenmanların devamlılığını okul hayatında da sporcuyum diye dersleri aksatmayıp iki alanda da en iyisi olmanın hedefi içinde olmalısınız bu sayede büyük başarılara adınızı yazdırabilirsiniz dedi.    Sizlere daha iyi hizmet sunmamız için bizden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen başta Gençlik ve spor Bakanımız sayın Mehmet Muharrem  Kasapoğlu’na  ,Ordu Valimiz Sayın Seddar Yavuz a ve emeği geçen herkese sizler adına teşekkür ederim açıklamasını yaptı. 
Ordu Sporcu Eğitim Merkezi sınavlarını kazanıp Merkeze yerleşen 80 sporcuya Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Spor Malzemesi dağıtıldı.

Ordu Sporcu Eğitim Merkezi sınavlarını kazanıp Merkeze yerleşen 80 sporcuya Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Spor Malzemesi dağıtıldı.
Ordu Gençlik Merkezi Konferans Salonunda yapılan programa Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Sporcu Eğitim Merkezi Müdürü Nevzat Akman, antrenörler ve sporcular katıldı.
İl  Müdürü Mustafa Genç yaptığı açıklamada; “2018 -2019 öğretim yılının başlaması ile sporcu eğitim merkezimizin sporcu sayısının arttığını, gündüzlü ve yatılı olmak üzere üç farklı branşta eğitim görüldüğünü söyledi.Gençlik ve Spor Bakanlığımız son yıllarda spor a büyük yatırımlar yaptı.Buradaki amaç ülkemizi en üst düzeyde yurtdışında temsil edip bayrağımızı dalgalandırmak olduğunu bu kapsamda da spora ve sporculara çok büyük desteklerin verildiğini ayrıca başarılı sporcuların Sporcu Eğitim Merkezi ne girip spor malzemelerinin Gençlik ve spor Bakanlığı tarafından karşılandığını ayrıca yıldızlar katagorisine geldiği zamanda burs bağlandığını ve Bakanlığımızın sporculara başarılı olmaları için maddi manevi tüm destekleri verdiğini söyledi. 
Ayrıca sporculara öğütlerde bulunan İl Müdürü Mustafa Genç; Wn büyük başarı yakalamanın sizlerin elinde olduğunu antrenmanların devamlılığını okul hayatında da sporcuyum diye dersleri aksatmayıp iki alanda da en iyisi olmanın hedefi içinde olmalısınız bu sayede büyük başarılara adınızı yazdırabilirsiniz dedi.   

Sizlere daha iyi hizmet sunmamız için bizden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen başta Gençlik ve spor Bakanımız sayın Mehmet Muharrem  Kasapoğlu’na  ,Ordu Valimiz Sayın Seddar Yavuz a ve emeği geçen herkese sizler adına teşekkür ederim açıklamasını yaptı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.