SPORCULAR YETİŞİYOR

Spor 19.08.2019 - 16:17, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3854+ kez okundu.
 

SPORCULAR YETİŞİYOR

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce düzenlenen Yaz Spor Okulları’ndaki eğitimler tüm hızıyla devam ediyor.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce düzenlenen Yaz Spor Okulları’ndaki eğitimler tüm hızıyla devam ediyor. Yaz Spor Okulu kapsamında Altınordu ilçesinde  bu yıl ilk kez açılan Eskrim kursunda Antrenmanlar, Eskrim Antrenörü Büşra VAROL nezaretinde yapılıyor. Küçük yaştaki sporcular, Duru, Melek KÖKEN, Çınar ORAL, Ece su KÜÇÜK, Alperen BOYNUKARA, Ege ULUÇINAR, Melike Yağmur ŞEN geleceğin eskrimcisi olabilmek için sıkı antrenman yapıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Genç Eskrim Spor dalının Ordu ilinde hızla yayılmasını ve milli takım seviyesinde sporcular yetiştirmeyi hedeflediklerini iletti. Eskrim bedensel gelişimin yanı sıra kişinin iç gücünü, aklını, ruhunu kullanabildiği çok eğlenceli bir spor dalı. Eskrim sporu gençlerin akademik başarısını artırmasına yardımcı oluyor. Kişinin tüm vücudunu fiziksel olarak çalıştırdığı gibi, koordinasyon, refleks, çeviklik ve dayanıklılık özelliklerinin de gelişmesine katkı sağlar.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce düzenlenen Yaz Spor Okulları’ndaki eğitimler tüm hızıyla devam ediyor.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce düzenlenen Yaz Spor Okulları’ndaki eğitimler tüm hızıyla devam ediyor.

Yaz Spor Okulu kapsamında Altınordu ilçesinde  bu yıl ilk kez açılan Eskrim kursunda Antrenmanlar, Eskrim Antrenörü Büşra VAROL nezaretinde yapılıyor. Küçük yaştaki sporcular, Duru, Melek KÖKEN, Çınar ORAL, Ece su KÜÇÜK, Alperen BOYNUKARA, Ege ULUÇINAR, Melike Yağmur ŞEN geleceğin eskrimcisi olabilmek için sıkı antrenman yapıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Genç Eskrim Spor dalının Ordu ilinde hızla yayılmasını ve milli takım seviyesinde sporcular yetiştirmeyi hedeflediklerini iletti.

Eskrim bedensel gelişimin yanı sıra kişinin iç gücünü, aklını, ruhunu kullanabildiği çok eğlenceli bir spor dalı. Eskrim sporu gençlerin akademik başarısını artırmasına yardımcı oluyor. Kişinin tüm vücudunu fiziksel olarak çalıştırdığı gibi, koordinasyon, refleks, çeviklik ve dayanıklılık özelliklerinin de gelişmesine katkı sağlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.