SPORCULAR RAFTİNG EĞİTİMİ İÇİN RİZE’DE

Gündem 28.11.2020 - 00:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3141+ kez okundu.
 

SPORCULAR RAFTİNG EĞİTİMİ İÇİN RİZE’DE

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Rafting Federasyonu ortaklığında Rize'nin Ardeşen ilçesinde düzenlenen 15 günlük eğitim kampına Ordu Gençlik ve Spor Kulübü 8 Sporcu ve 2 Antrenör katıldı.

Rafting eğitimlerine katılmak için Ordulu Sporcular Rize’ye gitti. 15 gün boyunca eğitim alan Antrenör ve Sporcular, Fırtına Deresinde hünerlerini gösterdi.  U-19 kadın ve erkek, açık yaş kadın ve erkek kategorilerinde kampa katılan İlimiz Ordu’nun yanı sıra Erzurum, Elazığ, Şırnak, Bingöl ve Hakkâri’den 18 Kulüp ve toplamda 115 sporcunun katılımıyla 16 Kasım 2020’de Rafting Sporcu Kampı 27 Kasım 2020 tarihinde sona erdi.  Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı, Ordu Gençlik ve Spor Kulübünü kampta gördüklerinden dolayı mutlu olduklarını söyledi. Ordu’ya desteğimiz artarak devam edecek dedi. Ordu Kafilesi Emren Çeçe ve Gamze Nur Akkaya, Olcan Yücel, Koray Aydınhan, Yunus Arda Özyürek, Cemal Ulu, Doğa Toprak Patkavak, Begüm Çiçek, Duygu Fatma Bayar ve Ebrar Özgül. Antrenmanların verimli ve dolu dolu geçtiğini aktaran antrenör ve sporcularımız hedeflerinin Türkiye’de derece elde ederek Rafting Türk Milli Takımında yer alarak Ordu’yu temsil etmek istediklerini dile getirdiler.       
Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Rafting Federasyonu ortaklığında Rize'nin Ardeşen ilçesinde düzenlenen 15 günlük eğitim kampına Ordu Gençlik ve Spor Kulübü 8 Sporcu ve 2 Antrenör katıldı.

Rafting eğitimlerine katılmak için Ordulu Sporcular Rize’ye gitti. 15 gün boyunca eğitim alan Antrenör ve Sporcular, Fırtına Deresinde hünerlerini gösterdi. 
U-19 kadın ve erkek, açık yaş kadın ve erkek kategorilerinde kampa katılan İlimiz Ordu’nun yanı sıra Erzurum, Elazığ, Şırnak, Bingöl ve Hakkâri’den 18 Kulüp ve toplamda 115 sporcunun katılımıyla 16 Kasım 2020’de Rafting Sporcu Kampı 27 Kasım 2020 tarihinde sona erdi.
 Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı, Ordu Gençlik ve Spor Kulübünü kampta gördüklerinden dolayı mutlu olduklarını söyledi. Ordu’ya desteğimiz artarak devam edecek dedi.
Ordu Kafilesi Emren Çeçe ve Gamze Nur Akkaya, Olcan Yücel, Koray Aydınhan, Yunus Arda Özyürek, Cemal Ulu, Doğa Toprak Patkavak, Begüm Çiçek, Duygu Fatma Bayar ve Ebrar Özgül.
Antrenmanların verimli ve dolu dolu geçtiğini aktaran antrenör ve sporcularımız hedeflerinin Türkiye’de derece elde ederek Rafting Türk Milli Takımında yer alarak Ordu’yu temsil etmek istediklerini dile getirdiler.       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.