Spora ve Sporcuya Tam Destek

Spor 25.04.2015 - 12:30, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3241+ kez okundu.
 

Spora ve Sporcuya Tam Destek

Akkuş Belediyesi'nden Badminton Takımına Malzeme Yardımı

Akkuş Belediyesi, yatılı bölge ortaokulu badminton takımına malzeme yardımı yaptı. Malzeme yardımında Belediye Başkanı İsa Demirci'nin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Gül, Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Sezai Gebeş'de hazır bulundu. Alınan malzemeleri Başkan Demirci ve katılımcılar sporculara takdim ederken burada bir konuşma yapan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, "Gençlerimiz ve öğrencilerimiz bizlerin geleceği, onların spora yönelmesi ve kötü alışkanlıklardan uzak durması için ne gerekiyorsa yapmaktayız, bundan sonrada yapacağız. Spora ve sporcuya tam destek vermekteyiz. Belediye ve şahıs olarak sporun ve sporcunun yanındayız" diye konuştu.
Akkuş Belediyesi'nden Badminton Takımına Malzeme Yardımı

Akkuş Belediyesi, yatılı bölge ortaokulu badminton takımına malzeme yardımı yaptı.

Malzeme yardımında Belediye Başkanı İsa Demirci'nin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Gül, Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Sezai Gebeş'de hazır bulundu.

Alınan malzemeleri Başkan Demirci ve katılımcılar sporculara takdim ederken burada bir konuşma yapan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, "Gençlerimiz ve öğrencilerimiz bizlerin geleceği, onların spora yönelmesi ve kötü alışkanlıklardan uzak durması için ne gerekiyorsa yapmaktayız, bundan sonrada yapacağız. Spora ve sporcuya tam destek vermekteyiz. Belediye ve şahıs olarak sporun ve sporcunun yanındayız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.