SPOR ŞENLİKLERİNDE KUPA TÖRENİ YAPILDI

Spor 08.05.2019 - 16:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4056+ kez okundu.
 

SPOR ŞENLİKLERİNDE KUPA TÖRENİ YAPILDI

Ordu Üniversitesi fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının katıldığı 12’nci Spor Şenlikleri’nin kupa töreni gerçekleştirildi.

Ordu Üniversitesi fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının katıldığı 12’nci Spor Şenlikleri’nin kupa töreni gerçekleştirildi. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törene Üniversite Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ercüment Erdoğan, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kürşat Korkmaz, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. 12’nci spor şenlikleri kapsamında halı saha turnuvaları Cumhuriyet, Fatsa ve Ünye yerleşkelerinde toplamda 73 öğrenci ve 12 personel takımları arasında gerçekleştirildi. Ayrıca bölümler arası basketbol, voleybol ve salon futbolu müsabakalarına fakülte yüksekokul ve meslek yüksekokullarından toplamda 44 takım katıldı. Gerçekleştirilen müsabakalar sonrasında halı saha turnuvasında İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı personeli ile BESYO öğrenci takımı; salon futbolunda Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrenci takımı; basketbolda Ünye Meslek Yüksekokulu öğrenci takımı; voleybol kadınlarda Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, erkeklerde ise Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrenci takımları birinci oldu. Turnuvanın en centilmen takımı olarak da Mesudiye Meslek Yüksekokulu öğrenci takımı seçildi. Geleneksel spor şenlikleri ile öğrencilerin zihinsel, bedensel ve sosyal yönden motivasyonlarının gelişmesine katkı sunulduğunun altını çizen Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “12’nci Spor Şenlikleri ile Üniversitemiz sporu sosyal ve moral nosyonlar çerçevesinde birlik ve beraberlik kapsamında değerli kılmaktadır. Ordu Üniversitesi sporu; ekip ruhu, başarı, centilmenlik ve erdemli kazanma noktalarında bir etkinlikten öte öğretici ve sosyalleştirici yönleriyle dikkate almaktadır. Bu nitelikler merkezinde düzenlediğimiz 12’nci Spor Şenlikleri’nde başarı elde eden tüm takımlarımızı tebrik ediyor ve kaybedenlere de erdemli ve nitelikli mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.  
Ordu Üniversitesi fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının katıldığı 12’nci Spor Şenlikleri’nin kupa töreni gerçekleştirildi.


Ordu Üniversitesi fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının katıldığı 12’nci Spor Şenlikleri’nin kupa töreni gerçekleştirildi.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törene Üniversite Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ercüment Erdoğan, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kürşat Korkmaz, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.
12’nci spor şenlikleri kapsamında halı saha turnuvaları Cumhuriyet, Fatsa ve Ünye yerleşkelerinde toplamda 73 öğrenci ve 12 personel takımları arasında gerçekleştirildi. Ayrıca bölümler arası basketbol, voleybol ve salon futbolu müsabakalarına fakülte yüksekokul ve meslek yüksekokullarından toplamda 44 takım katıldı.
Gerçekleştirilen müsabakalar sonrasında halı saha turnuvasında İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı personeli ile BESYO öğrenci takımı; salon futbolunda Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrenci takımı; basketbolda Ünye Meslek Yüksekokulu öğrenci takımı; voleybol kadınlarda Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, erkeklerde ise Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrenci takımları birinci oldu. Turnuvanın en centilmen takımı olarak da Mesudiye Meslek Yüksekokulu öğrenci takımı seçildi.
Geleneksel spor şenlikleri ile öğrencilerin zihinsel, bedensel ve sosyal yönden motivasyonlarının gelişmesine katkı sunulduğunun altını çizen Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “12’nci Spor Şenlikleri ile Üniversitemiz sporu sosyal ve moral nosyonlar çerçevesinde birlik ve beraberlik kapsamında değerli kılmaktadır. Ordu Üniversitesi sporu; ekip ruhu, başarı, centilmenlik ve erdemli kazanma noktalarında bir etkinlikten öte öğretici ve sosyalleştirici yönleriyle dikkate almaktadır. Bu nitelikler merkezinde düzenlediğimiz 12’nci Spor Şenlikleri’nde başarı elde eden tüm takımlarımızı tebrik ediyor ve kaybedenlere de erdemli ve nitelikli mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.