SPOR PARK AÇILDI

Spor 06.04.2018 - 08:11, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3301+ kez okundu.
 

SPOR PARK AÇILDI

2018 Spor Park açılışı Kökenli İlk ve Ortaokulu bahçesinde, büyük bir organizasyonla, çocukların sevinç ve coşkusuyla gerçekleştirildi.

2018 Spor Park açılışı Kökenli İlk ve Ortaokulu bahçesinde, büyük bir organizasyonla, çocukların sevinç ve coşkusuyla gerçekleştirildi.  Açılış programına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, İl Milli Eğitim Müdür vekili Serdar Yurdabakan, şube müdürleri, okul müdürü, kökenli muhtarı ve öğretmenler ile öğrenciler katıldı. Organizasyon açılışında konuşma yapan il müdürü Mustafa Genç, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleriyle Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından Milli Eğitim Müdürlüğümüzün desteği ile köy okullarımızda öğrencilerimizin eğlenirken spor yapmalarını sağlayan, sporun bilinirliğini ve çeşitliliğini sağlamak amacı ile geleceğimizin teminatı çocuklarımızı hayata hazırlamak ve spora teşvik etmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz ‘Spor Park’ projesinin 2018 sezon açılışındayız. Bu yıl inşallah 20 okulda 3.000 öğrenciyi ‘Spor Park’ ile buluşturmayı hedefliyoruz. Projenin açılışını burada Kökenli İlk ve Ortaokulunda gerçekleştiriyoruz. Bütün öğrencilerimizin keyifle eğlenmelerini spor yapmalarını ve mutlaka bir spor dalında spora devam etmelerini istiyoruz. Bunun için Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğümüz bu konuda size yardımcı olacaktır. Gençlik merkezimizin gezilerinden ve etkinliklerinden de faydalanabilirsiniz. Projemize destekleri için Gençlik ve Spor bakanımız Osman Aşkın Bak’a, Ordu Valimiz Seddar Yavuz’a, İl Milli Eğitim Müdürümüze ve okul müdürlerimize, öğretmenlerimize teşekkür ederim. Spor Parkın yeni sezonu hayırlı olsun. Sizler için buradayız” dedi. Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve öğrencilerin halat çekme yarışı ile başlayan “Spor Park” etkinliğinde canlı langırt, şişme bot, masa tenisi, basketbol, voleybol, tenis, badminton, satranç, dama, mini golf, dart, penaltı çemberi, ip atlama, matrak ve bilek güreşi ile birlikte 15 istasyon bulunuyor. Kökenli ilk ve ortaokulu öğrencisi 190 çocuk ders yerine gün boyu Spor Park’ ta eğlenceli bir şekilde gönüllerince spor yaptı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri öğrencilere il müdürlüğü spor kursları hakkında bilgi verirken, Gençlik Merkezi gençlik liderleri ise öğrencilere balon dağıtıp, yüz boyama etkinliği yaptı. “Spor Park” projesi yıl boyu devam edecek.  
2018 Spor Park açılışı Kökenli İlk ve Ortaokulu bahçesinde, büyük bir organizasyonla, çocukların sevinç ve coşkusuyla gerçekleştirildi.
2018 Spor Park açılışı Kökenli İlk ve Ortaokulu bahçesinde, büyük bir organizasyonla, çocukların sevinç ve coşkusuyla gerçekleştirildi. 
Açılış programına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, İl Milli Eğitim Müdür vekili Serdar Yurdabakan, şube müdürleri, okul müdürü, kökenli muhtarı ve öğretmenler ile öğrenciler katıldı.
Organizasyon açılışında konuşma yapan il müdürü Mustafa Genç, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleriyle Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından Milli Eğitim Müdürlüğümüzün desteği ile köy okullarımızda öğrencilerimizin eğlenirken spor yapmalarını sağlayan, sporun bilinirliğini ve çeşitliliğini sağlamak amacı ile geleceğimizin teminatı çocuklarımızı hayata hazırlamak ve spora teşvik etmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz ‘Spor Park’ projesinin 2018 sezon açılışındayız.
Bu yıl inşallah 20 okulda 3.000 öğrenciyi ‘Spor Park’ ile buluşturmayı hedefliyoruz. Projenin açılışını burada Kökenli İlk ve Ortaokulunda gerçekleştiriyoruz. Bütün öğrencilerimizin keyifle eğlenmelerini spor yapmalarını ve mutlaka bir spor dalında spora devam etmelerini istiyoruz. Bunun için Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğümüz bu konuda size yardımcı olacaktır.
Gençlik merkezimizin gezilerinden ve etkinliklerinden de faydalanabilirsiniz. Projemize destekleri için Gençlik ve Spor bakanımız Osman Aşkın Bak’a, Ordu Valimiz Seddar Yavuz’a, İl Milli Eğitim Müdürümüze ve okul müdürlerimize, öğretmenlerimize teşekkür ederim. Spor Parkın yeni sezonu hayırlı olsun. Sizler için buradayız” dedi.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve öğrencilerin halat çekme yarışı ile başlayan “Spor Park” etkinliğinde canlı langırt, şişme bot, masa tenisi, basketbol, voleybol, tenis, badminton, satranç, dama, mini golf, dart, penaltı çemberi, ip atlama, matrak ve bilek güreşi ile birlikte 15 istasyon bulunuyor.
Kökenli ilk ve ortaokulu öğrencisi 190 çocuk ders yerine gün boyu Spor Park’ ta eğlenceli bir şekilde gönüllerince spor yaptı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri öğrencilere il müdürlüğü spor kursları hakkında bilgi verirken, Gençlik Merkezi gençlik liderleri ise öğrencilere balon dağıtıp, yüz boyama etkinliği yaptı. “Spor Park” projesi yıl boyu devam edecek.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.