SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ SÜRÜYOR

Gündem 16.11.2020 - 00:17, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1905+ kez okundu.
 

SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ SÜRÜYOR

Ordu’da okullara spor malzemesi yardımı devam ediyor.

Ordu’da okullara spor malzemesi yardımı devam ediyor.  Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sporcu sayısını arttırmak ve okullarda spor yapmayı teşvik etmek amacıyla Ordu’nun 19 İlçesindeki okullara spor malzemesi yardımı devam ediyor. Gürgentepe İlçesine bağlı Muratcık Şehit Resul Sekmen Ortaokuluna Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Futbol Topları, Basketbol Topları, Voleybol Topları, Voleybol Filesi, Masa Tenisi Raketleri ve Topları, Satranç Seti, Badminton Setinden oluşan spor malzemesi desteği sağlandı. Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Gürgentepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bilü öğrenciler ile bir araya gelerek Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen spor malzemelerini öğrencilere teslim ettiler. Gençlik ve Spor Bakanlığının desteği ile Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okullarda spor faaliyetlerinin arttırılması için okullara spor malzemesi desteği devam ediyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç özellikle okullarda spor faaliyetlerinin artması için başta köy okulları olmak üzere, bakanlık desteği ile spor malzemesi desteğinin sağlamaya devam ettiğini ifade ederek, “Destekleri için Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na ve Ordu Valimiz Tuncay Sonel'e yavrularımız adına teşekkür ederim“ dedi.    
Ordu’da okullara spor malzemesi yardımı devam ediyor.

Ordu’da okullara spor malzemesi yardımı devam ediyor.
 Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sporcu sayısını arttırmak ve okullarda spor yapmayı teşvik etmek amacıyla Ordu’nun 19 İlçesindeki okullara spor malzemesi yardımı devam ediyor.
Gürgentepe İlçesine bağlı Muratcık Şehit Resul Sekmen Ortaokuluna Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Futbol Topları, Basketbol Topları, Voleybol Topları, Voleybol Filesi, Masa Tenisi Raketleri ve Topları, Satranç Seti, Badminton Setinden oluşan spor malzemesi desteği sağlandı.
Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Gürgentepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bilü öğrenciler ile bir araya gelerek Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen spor malzemelerini öğrencilere teslim ettiler.
Gençlik ve Spor Bakanlığının desteği ile Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okullarda spor faaliyetlerinin arttırılması için okullara spor malzemesi desteği devam ediyor.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç özellikle okullarda spor faaliyetlerinin artması için başta köy okulları olmak üzere, bakanlık desteği ile spor malzemesi desteğinin sağlamaya devam ettiğini ifade ederek, “Destekleri için Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na ve Ordu Valimiz Tuncay Sonel'e yavrularımız adına teşekkür ederim“ dedi.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.