SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ

Gündem 31.01.2020 - 07:46, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3286+ kez okundu.
 

SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ordu’nun tüm ilçelerinde uygulamaya koyulan proje için Gençlik ve Spor Bakanlığının desteği ile Spor Malzemesi alındı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ordu’nun tüm ilçelerinde uygulamaya koyulan proje için Gençlik ve Spor Bakanlığının desteği ile Spor Malzemesi alındı. İl Müdürlüğü Spor Uzmanlarına teslim edilen malzemeler ile daha çok kişi spor yapma imkânı bulacak. Ülkemizde spor kültürünün yaygınlaştırılması, halkımıza sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Koşabiliyorken Koş” projesi Ordu’da tüm hızıyla devam ediyor.  Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye’de 81 Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 7’den 77'ye herkese spor yapma imkanı veren 'Koşabiliyorken Koş' projesi Ordu’da dağıtılan spor malzemeleri ile daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyor. Proje ile her yaş kategorisinden vatandaşa ücretsiz spor yapma imkanı sağlanıyor. Projede Engelliler unutulmadı Yine proje kapsamında her çarşamba mutlu çarşamba etkinliği ile tüm engellilere spor yaptırılıyor. Engelliler özgürce spor yapabilmenin mutluluğunu yaşıyor. Katılımcılar, spor yapabilmek için kendilerine sağlanan her türlü imkândan ücretsiz faydalanıyorlar. Proje, spor alanlarında bilinçli spor yapmak, boş zaman aktivitesi olarak farklı spor branşlarında eğitim verilmesi ve sağlık taraması bölümlerinden oluşuyor.  Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Uzmanları ve antrenörleri 7’den 77’ye herkese spor yaptırmak İçin sporcu antrenmanları dışında projede görev alıyor.     
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ordu’nun tüm ilçelerinde uygulamaya koyulan proje için Gençlik ve Spor Bakanlığının desteği ile Spor Malzemesi alındı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ordu’nun tüm ilçelerinde uygulamaya koyulan proje için Gençlik ve Spor Bakanlığının desteği ile Spor Malzemesi alındı. İl Müdürlüğü Spor Uzmanlarına teslim edilen malzemeler ile daha çok kişi spor yapma imkânı bulacak.

Ülkemizde spor kültürünün yaygınlaştırılması, halkımıza sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Koşabiliyorken Koş” projesi Ordu’da tüm hızıyla devam ediyor. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye’de 81 Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 7’den 77'ye herkese spor yapma imkanı veren 'Koşabiliyorken Koş' projesi Ordu’da dağıtılan spor malzemeleri ile daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyor.

Proje ile her yaş kategorisinden vatandaşa ücretsiz spor yapma imkanı sağlanıyor.

Projede Engelliler unutulmadı

Yine proje kapsamında her çarşamba mutlu çarşamba etkinliği ile tüm engellilere spor yaptırılıyor. Engelliler özgürce spor yapabilmenin mutluluğunu yaşıyor. Katılımcılar, spor yapabilmek için kendilerine sağlanan her türlü imkândan ücretsiz faydalanıyorlar.

Proje, spor alanlarında bilinçli spor yapmak, boş zaman aktivitesi olarak farklı spor branşlarında eğitim verilmesi ve sağlık taraması bölümlerinden oluşuyor.

 Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Uzmanları ve antrenörleri 7’den 77’ye herkese spor yaptırmak İçin sporcu antrenmanları dışında projede görev alıyor.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.