SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI KUTLANIYOR

Yaşam 15.05.2017 - 22:31, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3264+ kez okundu.
 

SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI KUTLANIYOR

15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında SGK İl Müdürü Mehmet Yaşar Güney, beraberindeki heyetle birlikte Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

SGK İl Müdürü Mehmet Yaşar Güney, Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette, ”Amacımız,  toplumda sosyal güvenlik bilincinin geliştirilmesi" diyerek, hafta boyunca yapılacak etkinliklerle ilgili Vali İrfan Balkanlıoğlu’na bilgi vererek,  SGK ile ilgili bilgilendirici faaliyetlerde bulunacaklarını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Sosyal Güvenlik Kurumu, herkesin hayatında önemli yer tutan, önemli kuruluşlardandır. Sosyal güvenlik sistemi, toplumun bütün kesimlerini doğrudan ilgilendiren, sağlık, güvenlik ve sosyal barışın kalıcı hale gelmesini sağlayan, gücünü dayanışma bilinci ile uzlaşmacı sorumluluktan alan kurumsal bir yapıdır " dedi. "Sosyal Güvenlik Kuruluşlarının başlıca geliri çalışan insanların ödediği primlerden oluşuyor.  Çevrenizde sigortasız çalışan insanlar varsa kuruma bildirin. Sigortalı işçi çalıştırmak işverenin kaskosudur. Hem vatandaşlık ödevini yerine getirmiş olur, hem de kendisini güvence altına alır" diyen Vali Balkanlıoğlu, "Sigortasız çalışan işçilerimiz ile sigortasız işçi çalıştıran işverenlere de çağrıda bulunuyorum. Sigorta çok önemli bir konu hassasiyet gösterilmesi gerekiyor. Tespit edilmesi durumunda cezaları da ağır oluyor" şeklinde konuştu ve kurum personelinin Sosyal Güvenlik Haftası’nı kutlayarak, çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.
15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında SGK İl Müdürü Mehmet Yaşar Güney, beraberindeki heyetle birlikte Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

SGK İl Müdürü Mehmet Yaşar Güney, Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette, ”Amacımız,  toplumda sosyal güvenlik bilincinin geliştirilmesi" diyerek, hafta boyunca yapılacak etkinliklerle ilgili Vali İrfan Balkanlıoğlu’na bilgi vererek,  SGK ile ilgili bilgilendirici faaliyetlerde bulunacaklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Sosyal Güvenlik Kurumu, herkesin hayatında önemli yer tutan, önemli kuruluşlardandır. Sosyal güvenlik sistemi, toplumun bütün kesimlerini doğrudan ilgilendiren, sağlık, güvenlik ve sosyal barışın kalıcı hale gelmesini sağlayan, gücünü dayanışma bilinci ile uzlaşmacı sorumluluktan alan kurumsal bir yapıdır " dedi.

"Sosyal Güvenlik Kuruluşlarının başlıca geliri çalışan insanların ödediği primlerden oluşuyor.  Çevrenizde sigortasız çalışan insanlar varsa kuruma bildirin. Sigortalı işçi çalıştırmak işverenin kaskosudur. Hem vatandaşlık ödevini yerine getirmiş olur, hem de kendisini güvence altına alır" diyen Vali Balkanlıoğlu, "Sigortasız çalışan işçilerimiz ile sigortasız işçi çalıştıran işverenlere de çağrıda bulunuyorum. Sigorta çok önemli bir konu hassasiyet gösterilmesi gerekiyor. Tespit edilmesi durumunda cezaları da ağır oluyor" şeklinde konuştu ve kurum personelinin Sosyal Güvenlik Haftası’nı kutlayarak, çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.