SOSYAL MEDYAYI EN AKTİF KULLANAN ADAY HİLMİ GÜLER

Siyaset 27.02.2019 - 14:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4284+ kez okundu.
 

SOSYAL MEDYAYI EN AKTİF KULLANAN ADAY HİLMİ GÜLER

AK Parti’nin 31 Mart 2019 Yerel seçimleri için çevre ve gürültü kirliliği oluşturan klasik yöntemleri terkederek dijital medyaya ağırlık vermesi seçim çalışmalarının en önemli unsuru oldu.

AK Parti’nin 31 Mart 2019 Yerel seçimleri için çevre ve gürültü kirliliği oluşturan klasik yöntemleri terkederek dijital medyaya ağırlık vermesi seçim çalışmalarının en önemli unsuru oldu. Ordu’da ise AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, sosyal medyayı en aktif kullanan isimlerin başında geldi. Şubat ayı başında sosyal medya sayfasını düzenleyen AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, kısa sürede Facebook, Twitter ve Instagram’da kısa sürede yaklaşık 20 bin takipçiye ulaştı. Her yaştan yüksek takipçi sayısıyla en iyi etkileşim ve yayın performansı gösteren Güler, vatandaşlarla en iyi diyalogu kullanan siyasetçi olma özelliğini de kazandı. Güler, yaptığı paylaşımların altına yorum yapan, özel mesaj yoluyla kendisine ulaşmaya çalışan vatandaşlara da geri dönüş yaparak kendisine iletilen sorunların da takipçisi oluyor. AK Parti adayı Güler, katıldığı programları, mitingleri sosyal medya üzerinden duyururken, düşünce ve söylemlerini de bu yolla dile getiriyor. Güler ayrıca basın merkezi tarafından oluşturulan ve medyaya servis edilen haberler ile seçmenlere ulaşıyor. Güler, bu çalışmalar sayesinde dijital ve sosyal medya platformlarını aktif kullanım sayesinde iletişim ve etkileşimi en yüksek aday olarak görülüyor.
AK Parti’nin 31 Mart 2019 Yerel seçimleri için çevre ve gürültü kirliliği oluşturan klasik yöntemleri terkederek dijital medyaya ağırlık vermesi seçim çalışmalarının en önemli unsuru oldu.

AK Parti’nin 31 Mart 2019 Yerel seçimleri için çevre ve gürültü kirliliği oluşturan klasik yöntemleri terkederek dijital medyaya ağırlık vermesi seçim çalışmalarının en önemli unsuru oldu. Ordu’da ise AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, sosyal medyayı en aktif kullanan isimlerin başında geldi.

Şubat ayı başında sosyal medya sayfasını düzenleyen AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, kısa sürede Facebook, Twitter ve Instagram’da kısa sürede yaklaşık 20 bin takipçiye ulaştı. Her yaştan yüksek takipçi sayısıyla en iyi etkileşim ve yayın performansı gösteren Güler, vatandaşlarla en iyi diyalogu kullanan siyasetçi olma özelliğini de kazandı. Güler, yaptığı paylaşımların altına yorum yapan, özel mesaj yoluyla kendisine ulaşmaya çalışan vatandaşlara da geri dönüş yaparak kendisine iletilen sorunların da takipçisi oluyor.

AK Parti adayı Güler, katıldığı programları, mitingleri sosyal medya üzerinden duyururken, düşünce ve söylemlerini de bu yolla dile getiriyor. Güler ayrıca basın merkezi tarafından oluşturulan ve medyaya servis edilen haberler ile seçmenlere ulaşıyor. Güler, bu çalışmalar sayesinde dijital ve sosyal medya platformlarını aktif kullanım sayesinde iletişim ve etkileşimi en yüksek aday olarak görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.