SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI KUTLANIYOR

Yaşam 14.05.2018 - 15:23, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3462+ kez okundu.
 

SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI KUTLANIYOR

14-20 Mayıs tarihleri arasında yurt genelinde kutlanacak olan Sosyal Güvenlik Haftası Ordu'da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle Atatürk Anıtında çelenk sunma töreni düzenlendi. Program, çelenk sunumunun ve saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Törene Ordu Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Yaşar Günay ve kurum personeli katıldı. Tören sonrası Ordu Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Yaşar Günay ve beraberindekiler Ordu Valisi Seddar Yavuz'u makamında ziyaret etti.
14-20 Mayıs tarihleri arasında yurt genelinde kutlanacak olan Sosyal Güvenlik Haftası Ordu'da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle Atatürk Anıtında çelenk sunma töreni düzenlendi. Program, çelenk sunumunun ve saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Törene Ordu Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Yaşar Günay ve kurum personeli katıldı.

Tören sonrası Ordu Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Yaşar Günay ve beraberindekiler Ordu Valisi Seddar Yavuz'u makamında ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.