BÜYÜKŞEHİR VATANDAŞI DİNLEDİ

Yaşam 25.06.2015 - 03:27, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2978+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR VATANDAŞI DİNLEDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, düzenlenen halk gününde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilen buluşmada, vatandaşların sorunlarını ve önerilerini dinleyen Başkan Yılmaz, halk gününün bundan sonra her ay düzenli olarak gerçekleştirileceğini söyledi. KAPIMIZ VE GÖNLÜMÜZ HERKESE AÇIKDüzenlenen halk günü sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz, gelen taleplerin çoğunun belediyeyle doğrudan ilgili konular olmadığını söyledi. İlki gerçekleştirilen halk gününde altmış iki vatandaşı birebir dinlediklerini ifade eden Başkan Yılmaz, “Büyükşehir Belediyesi olarak, ilimizin coğrafyasının büyüklüğü sebebiyle özellikle bir takım görüşmelerde imkansızlıklar oluşmuştu, bu çerçevede de halkımızla daha içli dışlı olma anlamında, sorunlarının birebir anlatılması için bugün halk günü yapacağımızı duyurmuştuk, bugün altmış iki hemşerimizle birebir görüştük” dedi. KATILIM GÖSTEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER“Gelen hemşerilerimizin çoğunun talebi ve işi Büyükşehir Belediyesi’yle alakalı değildi” diyen Başkan Yılmaz, “Şahsımızı görmek isteyenler ve Ordu’daki hemşerilerimiz, özellikle sorunlarının çözümü konusunda bizi güvenilir buldukları için taleplerini bize intikal etmek istediler. Biz de elimizden geldiğince ilgili birimlere ve bizimle koordinasyonu olan müdürlüklere yönlendirmeyi yaptık. Bundan sonra düzenli bir şekilde halkla buluşma toplantılarımıza her ay olmak suretiyle devam edeceğiz. Fakat şunu görüyorum ki gelenlerin istekleri genellikle iş talebi üzerinedir. Büyükşehir Belediyesi’nin iş ve istihdam konusundaki tavrı bellidir. Burada özellikle bundan sonraki halk günlerine gelen arkadaşlarımızın şahsi iş ve işleriyle ilgili değil de, umumun faydalandığı, eksik ve zafiyet görülen konulara yönelik bir talepte bulunmalarını ben de istirham ediyorum. Çünkü bir belediye başkanını ya da yöneticilerini hiç ilgilendirmeyen konuyla ilgili aile arasındaki kavgalar da dahil gündeme getirilebiliyor. Ben düzenlediğimiz halk gününe katılım gösteren herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye sözlerini tamamladı. Düzenlenen halk gününe Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın yanı sıra, Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük ve Daire Başkanları da katıldı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, düzenlenen halk gününde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilen buluşmada, vatandaşların sorunlarını ve önerilerini dinleyen Başkan Yılmaz, halk gününün bundan sonra her ay düzenli olarak gerçekleştirileceğini söyledi.
KAPIMIZ VE GÖNLÜMÜZ HERKESE AÇIK
Düzenlenen halk günü sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz, gelen taleplerin çoğunun belediyeyle doğrudan ilgili konular olmadığını söyledi. İlki gerçekleştirilen halk gününde altmış iki vatandaşı birebir dinlediklerini ifade eden Başkan Yılmaz, “Büyükşehir Belediyesi olarak, ilimizin coğrafyasının büyüklüğü sebebiyle özellikle bir takım görüşmelerde imkansızlıklar oluşmuştu, bu çerçevede de halkımızla daha içli dışlı olma anlamında, sorunlarının birebir anlatılması için bugün halk günü yapacağımızı duyurmuştuk, bugün altmış iki hemşerimizle birebir görüştük” dedi.
KATILIM GÖSTEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER
“Gelen hemşerilerimizin çoğunun talebi ve işi Büyükşehir Belediyesi’yle alakalı değildi” diyen Başkan Yılmaz, “Şahsımızı görmek isteyenler ve Ordu’daki hemşerilerimiz, özellikle sorunlarının çözümü konusunda bizi güvenilir buldukları için taleplerini bize intikal etmek istediler. Biz de elimizden geldiğince ilgili birimlere ve bizimle koordinasyonu olan müdürlüklere yönlendirmeyi yaptık. Bundan sonra düzenli bir şekilde halkla buluşma toplantılarımıza her ay olmak suretiyle devam edeceğiz. Fakat şunu görüyorum ki gelenlerin istekleri genellikle iş talebi üzerinedir. Büyükşehir Belediyesi’nin iş ve istihdam konusundaki tavrı bellidir. Burada özellikle bundan sonraki halk günlerine gelen arkadaşlarımızın şahsi iş ve işleriyle ilgili değil de, umumun faydalandığı, eksik ve zafiyet görülen konulara yönelik bir talepte bulunmalarını ben de istirham ediyorum. Çünkü bir belediye başkanını ya da yöneticilerini hiç ilgilendirmeyen konuyla ilgili aile arasındaki kavgalar da dahil gündeme getirilebiliyor. Ben düzenlediğimiz halk gününe katılım gösteren herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye sözlerini tamamladı.
Düzenlenen halk gününe Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın yanı sıra, Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük ve Daire Başkanları da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.