SORUNLAR BİR BİR ÇÖZÜLÜYOR

Gündem 27.10.2020 - 00:39, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2090+ kez okundu.
 

SORUNLAR BİR BİR ÇÖZÜLÜYOR

Altınordu Belediyesi sıcak asfalt çalışmaları kapsamında bu kez Karapınar Mahallesi Memişoğlu Sokakta yaşayan vatandaşların konforlu yol özlemini sonlandırdı.

Altınordu Belediyesi sıcak asfalt çalışmaları kapsamında bu kez Karapınar Mahallesi Memişoğlu Sokakta yaşayan vatandaşların konforlu yol özlemini sonlandırdı. Asfalt ile kaplanan yol mahallelilerin uzun yıllardır beklediği hizmete kavuşmalarını sağladı. Asfalt çalışmalarının tamamlandığı yol Karapınar, Terzili ve Eskipazar mahallelerini birbirine bağlayan alternatif bir güzergâh da oldu. HALKIN İHTİYAÇ VE BEKLENTİSİNE YÖNELİK HİZMET Yerel seçimlerde 2024 yılında Altınordu'da yol konusunun vaat olmaktan çıkacağını dile getiren ve göreve geldiği günden bu yana bu misyonla çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN, "Karapınar Mahallesi Memişoğlu Sokaktaki sıcak asfalt çalışmamızı tamamladık ve yıllardır beklenen hizmeti hayata geçirdik. Yolun 3 mahalleyi birbirine bağlayan alternatif güzergâh olması da ayrı önemli. Bu mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız da artık konforlu ulaşım sağlayacaklar. Şehrimizin dört bir yanında gerek alt yapı gerek ise üst yapı çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hemşehrilerimizin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda hizmetlerimiz kesintisiz sürecek" dedi. KARAPINAR MAHALLESİNİN YOL MEMNUNİYETİ Karapınar Mahalle Muhtarı Nihat Bayhan ve mahalleliler de yolun yapılması nedeniyle memnuniyetlerini dile getirdiler. Muhtar Bayhan, Yıllardır beklenen bir hizmetti ve hayata geçti, çok mutluyuz. Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın TÖREN'e teşekkür ediyoruz" dedi. Mahalleler de Başkan TÖREN ve Altınordu Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiler. 
Altınordu Belediyesi sıcak asfalt çalışmaları kapsamında bu kez Karapınar Mahallesi Memişoğlu Sokakta yaşayan vatandaşların konforlu yol özlemini sonlandırdı.

Altınordu Belediyesi sıcak asfalt çalışmaları kapsamında bu kez Karapınar Mahallesi Memişoğlu Sokakta yaşayan vatandaşların konforlu yol özlemini sonlandırdı. Asfalt ile kaplanan yol mahallelilerin uzun yıllardır beklediği hizmete kavuşmalarını sağladı. Asfalt çalışmalarının tamamlandığı yol Karapınar, Terzili ve Eskipazar mahallelerini birbirine bağlayan alternatif bir güzergâh da oldu.

HALKIN İHTİYAÇ VE BEKLENTİSİNE YÖNELİK HİZMET

Yerel seçimlerde 2024 yılında Altınordu'da yol konusunun vaat olmaktan çıkacağını dile getiren ve göreve geldiği günden bu yana bu misyonla çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN, "Karapınar Mahallesi Memişoğlu Sokaktaki sıcak asfalt çalışmamızı tamamladık ve yıllardır beklenen hizmeti hayata geçirdik. Yolun 3 mahalleyi birbirine bağlayan alternatif güzergâh olması da ayrı önemli. Bu mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız da artık konforlu ulaşım sağlayacaklar. Şehrimizin dört bir yanında gerek alt yapı gerek ise üst yapı çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hemşehrilerimizin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda hizmetlerimiz kesintisiz sürecek" dedi.

KARAPINAR MAHALLESİNİN YOL MEMNUNİYETİ

Karapınar Mahalle Muhtarı Nihat Bayhan ve mahalleliler de yolun yapılması nedeniyle memnuniyetlerini dile getirdiler. Muhtar Bayhan, Yıllardır beklenen bir hizmetti ve hayata geçti, çok mutluyuz. Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın TÖREN'e teşekkür ediyoruz" dedi. Mahalleler de Başkan TÖREN ve Altınordu Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.