SOKAKLAR BİZİM PROJESİ

Spor 03.01.2019 - 15:48, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3790+ kez okundu.
 

SOKAKLAR BİZİM PROJESİ

Sokaklar sporla şenlenecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı destekli “Sokaklar Bizim” projesi Ordu’da başlıyor. “

Sokaklar sporla şenlenecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı destekli “Sokaklar Bizim” projesi Ordu’da başlıyor. “Sokaklar Bizim”  projesi ile eskiden semt sahalarında gençlerin zaman geçirmesi ve spor yapmaları imkanını yeniden canlandırmak ve kardeşlik duygusunu pekiştirmek için proje kapsamında Basketbol-Futbol-Voleybol branşlarında mahalleler arasında turnuvalar düzenlemesi planlanmaktadır. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen proje ile  mahalleler arası spor karşılaşmaları yeniden başlıyor. Futbol-Basketbol-Voleybol branşlarında mahallelerde muhtarlar tarafından kurulacak takımlara deplasmanlı düzenlenecek maçlara katılacak. Ordu Gençlik Merkezinde yapılan proje istişare toplantısına, Altınordu ilçe Akyazı-Aziziye-Bahçeli Evler-Bucak-Cumhuriyet-Durugöl-Düz-Karşıyaka-Saray-Selimiye-Subaşı-Şahincili-Şarkiye-Şirinevler-TaşbaşıYeni-Zaferimilli mahalle muhtarları, basketbol il temsilcisi, voleybol il temsilcisi, basketbol il temsilcisi, ASKF Başkanı, TÜFAD başkanı katıldı. Proje ile ilgili bilgi veren Mustafa Genç, “Bu proje il sokaklar spor ile şenlenecek, gençlerimizin enerjilerini spora yönlendirerek onları kötü alışkanlıklardan bu proje ile kurtarmayı hedefliyoruz. Eskiden yapılan mahalleler arası spor karşılaşmalarını yeniden başlatmak istiyoruz. Projemize destek olan başta Gençlik ve Spor Bakanı sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz sayın Seddar Yavuz’ a, ASKF başkanına, TÜFAD Başkanına, il temsilcilerimize ve muhtarlarımıza teşekkür ederim ” dedi. Toplantı sonunda Ordu Gençlik Merkezini ve faaliyetlerini gezen misafirler ile toplu resim çekilerek toplantı sonlandırıldı.
Sokaklar sporla şenlenecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı destekli “Sokaklar Bizim” projesi Ordu’da başlıyor. “

Sokaklar sporla şenlenecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı destekli “Sokaklar Bizim” projesi Ordu’da başlıyor. “Sokaklar Bizim”  projesi ile eskiden semt sahalarında gençlerin zaman geçirmesi ve spor yapmaları imkanını yeniden canlandırmak ve kardeşlik duygusunu pekiştirmek için proje kapsamında Basketbol-Futbol-Voleybol branşlarında mahalleler arasında turnuvalar düzenlemesi planlanmaktadır.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen proje ile 
mahalleler arası spor karşılaşmaları yeniden başlıyor. Futbol-Basketbol-Voleybol branşlarında mahallelerde muhtarlar tarafından kurulacak takımlara deplasmanlı düzenlenecek maçlara katılacak.

Ordu Gençlik Merkezinde yapılan proje istişare toplantısına, Altınordu ilçe Akyazı-Aziziye-Bahçeli Evler-Bucak-Cumhuriyet-Durugöl-Düz-Karşıyaka-Saray-Selimiye-Subaşı-Şahincili-Şarkiye-Şirinevler-TaşbaşıYeni-Zaferimilli mahalle muhtarları, basketbol il temsilcisi, voleybol il temsilcisi, basketbol il temsilcisi, ASKF Başkanı, TÜFAD başkanı katıldı.
Proje ile ilgili bilgi veren Mustafa Genç, “Bu proje il sokaklar spor ile şenlenecek, gençlerimizin enerjilerini spora yönlendirerek onları kötü alışkanlıklardan bu proje ile kurtarmayı hedefliyoruz. Eskiden yapılan mahalleler arası spor karşılaşmalarını yeniden başlatmak istiyoruz. Projemize destek olan başta Gençlik ve Spor Bakanı sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz sayın Seddar Yavuz’ a, ASKF başkanına, TÜFAD Başkanına, il temsilcilerimize ve muhtarlarımıza teşekkür ederim ” dedi.
Toplantı sonunda Ordu Gençlik Merkezini ve faaliyetlerini gezen misafirler ile toplu resim çekilerek toplantı sonlandırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.