ŞİRİNEVLER MAHALLESİNDE ASFALT SEVİNCİ

Gündem 04.01.2019 - 12:45, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3668+ kez okundu.
 

ŞİRİNEVLER MAHALLESİNDE ASFALT SEVİNCİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Şirinevler Mahallesi’nde sürdürülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Şirinevler Mahallesi’nde sürdürülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Yolun kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağını ifade eden Başkan Tekintaş, yapılan çalışma ile mahalle halkının büyük rahatlık yaşayacağını söyledi. BAŞKAN TEKİNTAŞ, “HİZMETİN KONFORUNU BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ” Şirinevler Mahallesi 729 No’lu sokaktan başlayarak Cemalettin Aksoy Caddesi ve 762 No’lu Sokak boyunca devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Engin Tekintaş, “Toplam uzunluğu 1140 m olan yolda altyapı çalışmaları bitti. Çalışmalar kapsamında 350 metrelik kısımda asfalt serim çalışmalarını tamamladık. Hava şartlarının el vermesi durumunda PMT ve asfalt serimine devam edilecek. Halkımızın yoğun olarak kullandığı bu yol için öncelikle vatandaşımızın gösterdiği sabra teşekkür ediyor ve verdiğimiz rahatsızlık için özür diliyoruz. Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra inşallah hizmetin konforunu birlikte yaşayacağız. Gerek Büyükşehir Belediyesi gerek Altınordu Belediyemizin gerçekleştirdiği yol çalışmalarını belli bir aşamaya getirdik. Şimdi işin sonundayız. İnşallah bu güzellikler de ortaya çıktıktan sonra mahalle halkımız ulaşımdaki rahatlığı en iyi şekilde yaşayacak. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi. MAHALLE MUHTARI TEMEL, “BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ” Uzun yıllardır beklenen yol yatırımının hayata geçirilmesinden mahalle halkı olarak son derece mutlu olduklarını ifade eden Şirinevler Mahallesi Muhtarı Yaşar Temel ise “Burası yıllardır mahallemizin yapılmasını özlemle beklediği bir yoldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız göreve başladıktan sonra ilk önce Şirinevler Mahallesi Cemalettin Aksoy Caddesi’ndeki sıkıntılı bu yerin tespiti yapıldı ve akabinde burada çalışma başlatıldı. Başkanımıza bu mahalledeki en önemli sorunu giderdiği için teşekkür ediyor, hizmetlerinin devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Şirinevler Mahallesi’nde sürdürülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Şirinevler Mahallesi’nde sürdürülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Yolun kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağını ifade eden Başkan Tekintaş, yapılan çalışma ile mahalle halkının büyük rahatlık yaşayacağını söyledi.

BAŞKAN TEKİNTAŞ, “HİZMETİN KONFORUNU BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ”

Şirinevler Mahallesi 729 No’lu sokaktan başlayarak Cemalettin Aksoy Caddesi ve 762 No’lu Sokak boyunca devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Engin Tekintaş, “Toplam uzunluğu 1140 m olan yolda altyapı çalışmaları bitti. Çalışmalar kapsamında 350 metrelik kısımda asfalt serim çalışmalarını tamamladık. Hava şartlarının el vermesi durumunda PMT ve asfalt serimine devam edilecek. Halkımızın yoğun olarak kullandığı bu yol için öncelikle vatandaşımızın gösterdiği sabra teşekkür ediyor ve verdiğimiz rahatsızlık için özür diliyoruz. Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra inşallah hizmetin konforunu birlikte yaşayacağız. Gerek Büyükşehir Belediyesi gerek Altınordu Belediyemizin gerçekleştirdiği yol çalışmalarını belli bir aşamaya getirdik. Şimdi işin sonundayız. İnşallah bu güzellikler de ortaya çıktıktan sonra mahalle halkımız ulaşımdaki rahatlığı en iyi şekilde yaşayacak. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

MAHALLE MUHTARI TEMEL, “BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Uzun yıllardır beklenen yol yatırımının hayata geçirilmesinden mahalle halkı olarak son derece mutlu olduklarını ifade eden Şirinevler Mahallesi Muhtarı Yaşar Temel ise “Burası yıllardır mahallemizin yapılmasını özlemle beklediği bir yoldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız göreve başladıktan sonra ilk önce Şirinevler Mahallesi Cemalettin Aksoy Caddesi’ndeki sıkıntılı bu yerin tespiti yapıldı ve akabinde burada çalışma başlatıldı. Başkanımıza bu mahalledeki en önemli sorunu giderdiği için teşekkür ediyor, hizmetlerinin devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.