SiNEMA SALONLARI 1 AY DAHA KAPALI!

Gündem 25.02.2021 - 23:24, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4062+ kez okundu.
 

SiNEMA SALONLARI 1 AY DAHA KAPALI!

İl Hıfzıssıhha Kurulu, Ordu’daki sinema salonlarının faaliyetlerine 1 Nisan 2021 tarihine kadar ara verdi.

İl Hıfzıssıhha Kurulu, Ordu’daki sinema salonlarının faaliyetlerine 1 Nisan 2021 tarihine kadar ara verdi. İl Hıfzıssıhha Meclisi Ordu Valisi Tuncay Sonel başkanlığında toplanarak sinema salonlarına ilişkin yeni karar aldı. Alınan karar göre 1 Mart’ta açılması beklenen sinema salonlarının açılış bir ay daha ertelendi. İçişleri Bakanlığı Genelgesi, İl Hıfzıssıhha Kurul Kararı ile; kontrollü sosyal hayat döneminin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra salgının seyri ve olası riskler göz önünde bulundurularak hayatın her alanına yönelik uyulması gereken yeni kurallar ve önlemler belirlenmiş ve bu kapsamda sektörün talebi doğrultusunda sinema salonlarının faaliyetlerinin de 31.12.2020 tarihine kadar durdurulması kararlaştırılmış ve bu karar 1 Mart 2021 tarihine kadar uzatılmıştı. Gelinen aşamada gerek sektörün bu yöndeki talepleri gerekse Kültür ve Turizm Bakanlığıyla yapılan görüşmeler sonucunda Ordu ili genelinde; salgınla mücadelede alınan tedbirlerin devamının sağlanması ve desteklenmesi amacıyla  sinema salonlarının faaliyetlerine 1 Nisan 2021 tarihine kadar ara verilmesine karar verildi.  
İl Hıfzıssıhha Kurulu, Ordu’daki sinema salonlarının faaliyetlerine 1 Nisan 2021 tarihine kadar ara verdi.

İl Hıfzıssıhha Kurulu, Ordu’daki sinema salonlarının faaliyetlerine 1 Nisan 2021 tarihine kadar ara verdi.
İl Hıfzıssıhha Meclisi Ordu Valisi Tuncay Sonel başkanlığında toplanarak sinema salonlarına ilişkin yeni karar aldı. Alınan karar göre 1 Mart’ta açılması beklenen sinema salonlarının açılış bir ay daha ertelendi.
İçişleri Bakanlığı Genelgesi, İl Hıfzıssıhha Kurul Kararı ile; kontrollü sosyal hayat döneminin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra salgının seyri ve olası riskler göz önünde bulundurularak hayatın her alanına yönelik uyulması gereken yeni kurallar ve önlemler belirlenmiş ve bu kapsamda sektörün talebi doğrultusunda sinema salonlarının faaliyetlerinin de 31.12.2020 tarihine kadar durdurulması kararlaştırılmış ve bu karar 1 Mart 2021 tarihine kadar uzatılmıştı.
Gelinen aşamada gerek sektörün bu yöndeki talepleri gerekse Kültür ve Turizm Bakanlığıyla yapılan görüşmeler sonucunda Ordu ili genelinde; salgınla mücadelede alınan tedbirlerin devamının sağlanması ve desteklenmesi amacıyla  sinema salonlarının faaliyetlerine 1 Nisan 2021 tarihine kadar ara verilmesine karar verildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.