ŞİKAYETLER DİNLENİYOR

Gündem 29.08.2019 - 21:42, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4335+ kez okundu.
 

ŞİKAYETLER DİNLENİYOR

Vali Seddar Yavuz, kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun, şikâyet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.

Vali Seddar Yavuz, kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun, şikâyet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor. Valilik toplantı salonunda düzenlenen “Halk Günü” toplantısında, Vali Seddar Yavuz toplantıya katılan vatandaşların tek tek sorun, şikâyet ve taleplerini dinledi. Ordu’da, “Gönülden Gönüle” Projesi kapsamında kendisi ve kaymakamlar tarafından 8 bin ailenin evine ziyaret gerçekleştirildiğinin altını çizen Vali Seddar Yavuz, “Allah’a hamdolsun ki, bugüne kadar Ordu'da ulaşmadığımız neredeyse insan kalmamıştır. Benim ve kaymakamlarımızın bugüne kadar evlerinde ziyaret ettiği aile sayısı 8 bin olmuştur. Bu Türkiye’de bir rekordur. 8 bin aile evlerinde bizatihi ziyaret edilmiştir. Bu ziyaretlerin yaklaşık 1000 tanesi de benim ve eşim tarafından gerçekleştirilmiştir. Bunun dışında halk günlerini de her hafta mutat olarak yapıyorum. Çok özel bir programı yoksa halk günü toplantılarını kendim bizatihi yapmaya çalışıyorum. Gelemediğim zamanlarda da mutlaka yardımcım bu faaliyeti sürdürüyor” dedi. Halk günü toplantılarının ve ev ziyaretlerinin yanı sıra, Vali Konağı’nda bugüne kadar 1.800 kişinin ağırlandığını da ifade eden Vali Seddar Yavuz sözlerini şöyle tamamladı: “Bu şekilde yine Valiliğimizin resmi işleri dışında, Vali Konağı’nda bugüne kadar başta şehit ve gazi ailesi olmak üzere, toplumun dezavantajlı grupları dâhil, toplumun her kesiminden 1.800 kardeşimizi de bugün itibariyle Vali Konağı’nda ağırlamış bulunuyoruz. Bu da yine Türkiye’de ulaşılması neredeyse imkânsız bir sayıdır. O yüzden biz sevgimizin daha fazlasını Ordululardan aldık. Ordu’yu seviyorum, Orduluları seviyorum, onların da beni sevdiğine inanıyorum. Dolayısıyla aramızda bir gönül bağı olduğunu da net bir şekilde söylüyorum. Çünkü biz bu şehre 24 saatimizi veriyoruz.”  Konuşmasının ardından vatandaşlar tarafından kendisine iletilen konuları not alan Vali Yavuz,  toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine de talimat vererek, vatandaşların ilettiği sorun, şikayet ve taleplerine çözüm bulunmasını istedi.
Vali Seddar Yavuz, kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun, şikâyet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.
Vali Seddar Yavuz, kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun, şikâyet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.
Valilik toplantı salonunda düzenlenen “Halk Günü” toplantısında, Vali Seddar Yavuz toplantıya katılan vatandaşların tek tek sorun, şikâyet ve taleplerini dinledi.
Ordu’da, “Gönülden Gönüle” Projesi kapsamında kendisi ve kaymakamlar tarafından 8 bin ailenin evine ziyaret gerçekleştirildiğinin altını çizen Vali Seddar Yavuz, “Allah’a hamdolsun ki, bugüne kadar Ordu'da ulaşmadığımız neredeyse insan kalmamıştır. Benim ve kaymakamlarımızın bugüne kadar evlerinde ziyaret ettiği aile sayısı 8 bin olmuştur. Bu Türkiye’de bir rekordur. 8 bin aile evlerinde bizatihi ziyaret edilmiştir. Bu ziyaretlerin yaklaşık 1000 tanesi de benim ve eşim tarafından gerçekleştirilmiştir. Bunun dışında halk günlerini de her hafta mutat olarak yapıyorum. Çok özel bir programı yoksa halk günü toplantılarını kendim bizatihi yapmaya çalışıyorum. Gelemediğim zamanlarda da mutlaka yardımcım bu faaliyeti sürdürüyor” dedi.
Halk günü toplantılarının ve ev ziyaretlerinin yanı sıra, Vali Konağı’nda bugüne kadar 1.800 kişinin ağırlandığını da ifade eden Vali Seddar Yavuz sözlerini şöyle tamamladı: “Bu şekilde yine Valiliğimizin resmi işleri dışında, Vali Konağı’nda bugüne kadar başta şehit ve gazi ailesi olmak üzere, toplumun dezavantajlı grupları dâhil, toplumun her kesiminden 1.800 kardeşimizi de bugün itibariyle Vali Konağı’nda ağırlamış bulunuyoruz. Bu da yine Türkiye’de ulaşılması neredeyse imkânsız bir sayıdır. O yüzden biz sevgimizin daha fazlasını Ordululardan aldık. Ordu’yu seviyorum, Orduluları seviyorum, onların da beni sevdiğine inanıyorum. Dolayısıyla aramızda bir gönül bağı olduğunu da net bir şekilde söylüyorum. Çünkü biz bu şehre 24 saatimizi veriyoruz.” 
Konuşmasının ardından vatandaşlar tarafından kendisine iletilen konuları not alan Vali Yavuz,  toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine de talimat vererek, vatandaşların ilettiği sorun, şikayet ve taleplerine çözüm bulunmasını istedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.