‘SEZONA İDDİALI BAŞLAMAK İSTİYORUZ’

Spor 08.09.2020 - 17:04, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3123+ kez okundu.
 

‘SEZONA İDDİALI BAŞLAMAK İSTİYORUZ’

52 Orduspor Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Olgun Alp, Erzurum’daki kamp çalışmalarımızı tamamlamış bulunmaktayız' dedi.

52 Orduspor Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Olgun Alp,  Erzurum’daki kamp çalışmalarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Erzurum Palandöken Dağı'ndaki Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde yaptığımız hazırlıklar, futbolcularımızın, form tutmaları ve ekip ruhunu canlandırması açısından da çok olumlu geçmiştir. Takımımız Erzurum'da başarılı bir kamp sürecini tamamlayarak bugün akşam saatlerinde Ordu'ya dönecektir ve bir gün izinden sonra Perşembe günü saat 16.00'da tesislerimizde yeniden bir araya gelerek sezonun ilk müsabakası Kırıkkale Büyük Anadoluspor müsabakası için hazırlıklarımıza devam edeceğiz.   2020-2021 Futbol Sezonunun ilk maçını sahamızda Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile oynayacağımız müsabaka ile sezona 3 puan ile başlamak istiyoruz. Bu sezon hedefimiz direkt olarak şampiyonluk ve bunu başarmak adına elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız.  Bilindiği üzere daha önce 24 futbolcuyla sözleşme imzalamıştık ve son olarak Avusturya Ligleri alt yapıda yetişmiş, geçen sezon Nazilli Belediyespor ve Çorum FK' da forma giymiş, santrafor ‘Volkan Akyıldız’ ile iki yıllık anlaşma imzaladık. Camiamıza hayırlı olsun. Yapmış olduğumuz bu forvet transferiyle de transfer çalışmalarımızı tamamlamış olduk.  Diğer bir husus ise şu ana kadar anlaşmış olduğumuz futbolcularımızın, sezon başı alacaklarının tamamını ödemiş bulunmaktayız.’ dedi.
52 Orduspor Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Olgun Alp, Erzurum’daki kamp çalışmalarımızı tamamlamış bulunmaktayız' dedi.

52 Orduspor Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Olgun Alp,  Erzurum’daki kamp çalışmalarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Erzurum Palandöken Dağı'ndaki Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde yaptığımız hazırlıklar, futbolcularımızın, form tutmaları ve ekip ruhunu canlandırması açısından da çok olumlu geçmiştir. Takımımız Erzurum'da başarılı bir kamp sürecini tamamlayarak bugün akşam saatlerinde Ordu'ya dönecektir ve bir gün izinden sonra Perşembe günü saat 16.00'da tesislerimizde yeniden bir araya gelerek sezonun ilk müsabakası Kırıkkale Büyük Anadoluspor müsabakası için hazırlıklarımıza devam edeceğiz. 
 2020-2021 Futbol Sezonunun ilk maçını sahamızda Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile oynayacağımız müsabaka ile sezona 3 puan ile başlamak istiyoruz. Bu sezon hedefimiz direkt olarak şampiyonluk ve bunu başarmak adına elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız.
 Bilindiği üzere daha önce 24 futbolcuyla sözleşme imzalamıştık ve son olarak Avusturya Ligleri alt yapıda yetişmiş, geçen sezon Nazilli Belediyespor ve Çorum FK' da forma giymiş, santrafor ‘Volkan Akyıldız’ ile iki yıllık anlaşma imzaladık. Camiamıza hayırlı olsun. Yapmış olduğumuz bu forvet transferiyle de transfer çalışmalarımızı tamamlamış olduk.
 Diğer bir husus ise şu ana kadar anlaşmış olduğumuz futbolcularımızın, sezon başı alacaklarının tamamını ödemiş bulunmaktayız.’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.