SEZON HAZİRAN'DA BAŞLIYOR

Spor 07.05.2020 - 00:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4097+ kez okundu.
 

SEZON HAZİRAN'DA BAŞLIYOR

52 Orduspor FK Basın Sözcüsü Olgun Alp, Coronavirüs pandemisi nedeniyle ara verilen Türkiye futbol liglerinde 2019-2020 sezonunun akıbetinin belli olmasının ardından TFF Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz.

52 Orduspor FK Basın Sözcüsü Olgun  Alp, Coronavirüs pandemisi nedeniyle ara verilen Türkiye futbol liglerinde 2019-2020 sezonunun akıbetinin belli olmasının ardından TFF Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz.  TFF Yönetim Kurulu ile toplantı yapan Özdemir’ in Süper Lig, TFF 1., 2. ve 3. Lig ile Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) 12-13-14 Haziran'da başlayacağını açıklayan tarihi kararına saygı duyuyoruz. Biz 52 Orduspor Futbol Kulübü olarak Covid-19 pandemisinin başladığı günden beri sağlık alanında aldığımız önlemleri aynı şekilde devam ettireceğimizin sözünü vererek 8 Mayıs Cuma günü tüm kulüp çalışanlarımızın, 11 Mayıs Pazartesi günü ise tüm teknik ekip ve futbolcularımızın özel bir hastanede Covid-19 testini yaptıracağız. Yine aynı şekilde kulüp tesislerimizin dezenfekte işlemlerini ara vermeden devam ettireceğiz.  Bu önlemlerden sonra ise çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ordu’da mor beyaz renklere gönül verenlere özlemle beklediği futbola yeniden kavuşturacağız’ dedi.
52 Orduspor FK Basın Sözcüsü Olgun Alp, Coronavirüs pandemisi nedeniyle ara verilen Türkiye futbol liglerinde 2019-2020 sezonunun akıbetinin belli olmasının ardından TFF Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz.

52 Orduspor FK Basın Sözcüsü Olgun  Alp, Coronavirüs pandemisi nedeniyle ara verilen Türkiye futbol liglerinde 2019-2020 sezonunun akıbetinin belli olmasının ardından TFF Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz. 

TFF Yönetim Kurulu ile toplantı yapan Özdemir’ in Süper Lig, TFF 1., 2. ve 3. Lig ile Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) 12-13-14 Haziran'da başlayacağını açıklayan tarihi kararına saygı duyuyoruz. Biz 52 Orduspor Futbol Kulübü olarak Covid-19 pandemisinin başladığı günden beri sağlık alanında aldığımız önlemleri aynı şekilde devam ettireceğimizin sözünü vererek 8 Mayıs Cuma günü tüm kulüp çalışanlarımızın, 11 Mayıs Pazartesi günü ise tüm teknik ekip ve futbolcularımızın özel bir hastanede Covid-19 testini yaptıracağız. Yine aynı şekilde kulüp tesislerimizin dezenfekte işlemlerini ara vermeden devam ettireceğiz. 

Bu önlemlerden sonra ise çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ordu’da mor beyaz renklere gönül verenlere özlemle beklediği futbola yeniden kavuşturacağız’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.