SELİN YARALARI SARILIYOR

Gündem 06.02.2019 - 12:07, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2920+ kez okundu.
 

SELİN YARALARI SARILIYOR

Cumhurbaşkanlığınca, 8-9 Ağustos 2018 tarihlerinde ilimizde yaşanan sel afeti nedeniyle 6 Milyon TL acil destek ödeneği gönderildi.

Cumhurbaşkanlığınca, 8-9 Ağustos 2018 tarihlerinde ilimizde yaşanan sel afeti nedeniyle 6 Milyon TL acil destek ödeneği gönderildi. İlimize gönderilen 6 Milyon TL’lik acil destek ödeneği ile, 8-9 Ağustos 2018 tarihlerinde yağan aşırı yağışlar sonucu, ilimizin Ünye, İkizce, Çaybaşı, Fatsa, Perşembe başta olmak üzere bazı ilçelerinde meydana gelen sel, su baskın, heyelan olaylarında zarar gören işyeri ve araç sahipleri ile fındık ürünü zarar gören üreticilere, zararları oranında ödeme yapılacak. Cumhurbaşkanlığınca ilimize gönderilen 6 Milyon TL’lık acil destek ödeneğinden, sel afetinden etkilenen 44 araç sahibi, 63 işyeri sahibi ve 6.987 çiftçi (üretici) olmak üzere toplam 7.094 kişi yararlanmış olacak.  Sel afetinden zarar gören araç ve işyeri sahipleri ile çiftçilere yapılacak ödemeler, 6 Şubat 2019 Perşembe gününden itibaren banka hesaplarına yatırılacak.  8-9 Ağustos 2018 tarihlerinde ilimizde yaşanan sel afetinin yol açtığı hasarları, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Ordu’ya gelerek bizzat yerinde gördüğünü ve incelediğini belirten Vali Seddar Yavuz, “Sel afetinin yaşandığı andan itibaren Sayın Cumhurbaşkanımız ve Kabine üyeleri ilimize teşrif ederek, bizlerin yanında oldular. Afet sonrasında yaraların sarılması için de tüm imkanları seferber ettiler. Sel afetinde araçları, işyerleri ve ürünleri zarar görenler için de 6 Milyon TL’lık bir acil destek ödeneğini ilimize gönderdiler. Bu ödeneği, hak sahiplerine zararları oranında dağıtımını hızlıca yapıyoruz. Bu vesileyle başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Hükümetimize tüm Ordulular adına teşekkür ve şükranlarımızı arz ediyoruz” dedi.
Cumhurbaşkanlığınca, 8-9 Ağustos 2018 tarihlerinde ilimizde yaşanan sel afeti nedeniyle 6 Milyon TL acil destek ödeneği gönderildi.

Cumhurbaşkanlığınca, 8-9 Ağustos 2018 tarihlerinde ilimizde yaşanan sel afeti nedeniyle 6 Milyon TL acil destek ödeneği gönderildi.

İlimize gönderilen 6 Milyon TL’lik acil destek ödeneği ile, 8-9 Ağustos 2018 tarihlerinde yağan aşırı yağışlar sonucu, ilimizin Ünye, İkizce, Çaybaşı, Fatsa, Perşembe başta olmak üzere bazı ilçelerinde meydana gelen sel, su baskın, heyelan olaylarında zarar gören işyeri ve araç sahipleri ile fındık ürünü zarar gören üreticilere, zararları oranında ödeme yapılacak.
Cumhurbaşkanlığınca ilimize gönderilen 6 Milyon TL’lık acil destek ödeneğinden, sel afetinden etkilenen 44 araç sahibi, 63 işyeri sahibi ve 6.987 çiftçi (üretici) olmak üzere toplam 7.094 kişi yararlanmış olacak. 
Sel afetinden zarar gören araç ve işyeri sahipleri ile çiftçilere yapılacak ödemeler, 6 Şubat 2019 Perşembe gününden itibaren banka hesaplarına yatırılacak. 
8-9 Ağustos 2018 tarihlerinde ilimizde yaşanan sel afetinin yol açtığı hasarları, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Ordu’ya gelerek bizzat yerinde gördüğünü ve incelediğini belirten Vali Seddar Yavuz, “Sel afetinin yaşandığı andan itibaren Sayın Cumhurbaşkanımız ve Kabine üyeleri ilimize teşrif ederek, bizlerin yanında oldular. Afet sonrasında yaraların sarılması için de tüm imkanları seferber ettiler. Sel afetinde araçları, işyerleri ve ürünleri zarar görenler için de 6 Milyon TL’lık bir acil destek ödeneğini ilimize gönderdiler. Bu ödeneği, hak sahiplerine zararları oranında dağıtımını hızlıca yapıyoruz. Bu vesileyle başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Hükümetimize tüm Ordulular adına teşekkür ve şükranlarımızı arz ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.