SELAMİ POYRAZ HAYATINI KAYBETTİ

Gündem 27.05.2020 - 13:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4403+ kez okundu.
 

SELAMİ POYRAZ HAYATINI KAYBETTİ

Ordu iş dünyası önemli bir ismi daha kaybetti. Özellikle hayırseverliğiyle tanınan Selami Poyraz, bir süredir tedavi gördüğü amansız hastalığa yenik düşürek 70 yayında hayatını kaybetti.

Ordu  iş dünyası önemli bir ismi daha kaybetti. Özellikle hayırseverliğiyle tanınan Selami Poyraz, bir süredir tedavi gördüğü amansız hastalığa yenik düşürek 70 yayında hayatını kaybetti. Ordu sevilen ve tanınmış bir ismini daha kaybetti. Çamsan Ordu'nun kurusucusu merhum Yüksel Poyraz ve Poyraz Poyraz Fındık Entegre Sanayi kurucusu Mustafa Poyraz'ın kardeşi, Çamsan Ordu Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Poyraz'ın amcası Selami Poyraz kansere yenik düştü. Aynı zamanda yardımseverliği ve hayvanlara olan tutkusuyla tanınan Ordulu işadamı Selami Poyraz'ın vefatı, iş dünyasında büyük üzüntü yarattı. Merhum Selami Poyraz, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu. Ordu Ulubeyli olan merhum işadamı Selami Poyraz, 70 yaşındaydı.  Merhum Rıfat ve Mevlüde Poyraz'ın oğlu, Nermin Poyraz'ın eşi, Tolga Poyraz'ın babası, Merhum Yüksel Poyraz, Mustafa Poyraz, Mualla, Sema, Fatma Poyraz'ın kardeşi olan merhum işadamının cenazesi, Ulubey Akoluk Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında defnedildi. Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz  
Ordu iş dünyası önemli bir ismi daha kaybetti. Özellikle hayırseverliğiyle tanınan Selami Poyraz, bir süredir tedavi gördüğü amansız hastalığa yenik düşürek 70 yayında hayatını kaybetti.

Ordu  iş dünyası önemli bir ismi daha kaybetti. Özellikle hayırseverliğiyle tanınan Selami Poyraz, bir süredir tedavi gördüğü amansız hastalığa yenik düşürek 70 yayında hayatını kaybetti.

Ordu sevilen ve tanınmış bir ismini daha kaybetti. Çamsan Ordu'nun kurusucusu merhum Yüksel Poyraz ve Poyraz Poyraz Fındık Entegre Sanayi kurucusu Mustafa Poyraz'ın kardeşi, Çamsan Ordu Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Poyraz'ın amcası Selami Poyraz kansere yenik düştü.

Aynı zamanda yardımseverliği ve hayvanlara olan tutkusuyla tanınan Ordulu işadamı Selami Poyraz'ın vefatı, iş dünyasında büyük üzüntü yarattı. Merhum Selami Poyraz, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu. Ordu Ulubeyli olan merhum işadamı Selami Poyraz, 70 yaşındaydı. 

Merhum Rıfat ve Mevlüde Poyraz'ın oğlu, Nermin Poyraz'ın eşi, Tolga Poyraz'ın babası, Merhum Yüksel Poyraz, Mustafa Poyraz, Mualla, Sema, Fatma Poyraz'ın kardeşi olan merhum işadamının cenazesi, Ulubey Akoluk Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında defnedildi.

Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.