ŞEHİTLER ANILDI

Gündem 18.03.2020 - 14:45, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3994+ kez okundu.
 

ŞEHİTLER ANILDI

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105. Yıldönümü anma programı kapsamında, çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105. Yıldönümü anma programı kapsamında, çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Altınordu ilçesi Eskipazar mahallesinde bulunan Ordu Şehitliğinde gerçekleştirilen çelenk sunma töreni, tüm Dünyayı etkileyen ve ülkemizde de görülen koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler çerçevesinde kısıtlı sayıda protokol mensuplarının katılımıyla yapıldı. Vali Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, Ordu Askerlik Şubesi Başkanı ve Garnizon Komutanı Yarbay Ahmet Meydan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Hasan Kaplan, Polis Şehitleri ve Malul Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Şenel Şahin’in yer aldığı törende, Vali Seddar Yavuz, şehit ve gazi aileleri dernekleri başkanları tarafından şehitlik anıtına çelenk koyuldu. Çelenklerin şehitlik anıtına koyulmasının ardından, törene katılanlar tarafından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Akabinde, Vali Seddar Yavuz ve beraberindekiler tarafından şehitlikte bulunan şehitlerin kabirleri ziyaret edilerek, kabirlere karanfil bırakıldı ve dualar edildi.
18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105. Yıldönümü anma programı kapsamında, çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105. Yıldönümü anma programı kapsamında, çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Altınordu ilçesi Eskipazar mahallesinde bulunan Ordu Şehitliğinde gerçekleştirilen çelenk sunma töreni, tüm Dünyayı etkileyen ve ülkemizde de görülen koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler çerçevesinde kısıtlı sayıda protokol mensuplarının katılımıyla yapıldı.

Vali Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, Ordu Askerlik Şubesi Başkanı ve Garnizon Komutanı Yarbay Ahmet Meydan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Hasan Kaplan, Polis Şehitleri ve Malul Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Şenel Şahin’in yer aldığı törende, Vali Seddar Yavuz, şehit ve gazi aileleri dernekleri başkanları tarafından şehitlik anıtına çelenk koyuldu.

Çelenklerin şehitlik anıtına koyulmasının ardından, törene katılanlar tarafından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Akabinde, Vali Seddar Yavuz ve beraberindekiler tarafından şehitlikte bulunan şehitlerin kabirleri ziyaret edilerek, kabirlere karanfil bırakıldı ve dualar edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.